2022-11-28 08:00:01

Lindstrøm opsøger VM-hjælp: Skriver til fransk spids på WhatsApp

Den danske landsholdsspiller Jesper Lindstrøm fortæller til bold.dk, at han kommer til at bede om VM-hjælp hos sin franske Frankfurt-ven Randal Kolo Muani.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

TUN

1 - 0

FRA

- Ja da! Selvfølgelig gør jeg det. 

Sådan lød svaret fra Jesper Lindstrøm, da bold.dk spurgte offensivspilleren, om han havde tænkt sig at bede om VM-hjælp til Danmark hos sin franske klubkammerat Randal Kolo Muani.

Lindstrøm og Kolo Muani er til dagligt holdkammerater i Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt, hvor de har opbygget et godt forhold til hinanden. 

Derfor har 22-årige Lindstrøm heller ikke tænkt sig at tøve med at række ud til franskmanden for at bede om hjælp til Danmark.

- Vi er gode venner, og vi byttede også trøje efter kampen, så selvfølgelig får han en besked på WhatsApp, fastslog Lindstrøm kækt efter nederlaget til Frankrig.

23-årige Kolo Muani er en del af den franske VM-trup, der onsdag tørner sammen med Tunesien i den sidste VM-gruppekamp, som spilles samtidig med Danmarks skæbnekamp mod Australien.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Lindstrøm opsøger VM-hjælp: Skriver til fransk spids på WhatsApp
Foto: Kim Hong-Ji/Reuters/Ritzau Scanpix

Her kan det franske landshold gøre danskerne en stor tjeneste ved enten at vinde eller spille uafgjort med tuneserne, da det vil betyde, at Danmark med sikkerhed går videre til ottendedelsfinalerne, hvis holdet vel at mærke selv slår Australien. 

Ender både Danmark og Tunesien med at vinde, har begge nationer fire point. I det tilfælde kigges der på en række andre parametre for at finde ud af, hvem der booker billetten til den videre færd i turneringen. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selv om Danmark ikke har sin VM-skæbne 100 procent i egne hænder, tror Jesper Lindstrøm på, at holdet er i stand til at gå videre ved slutrunden.

- Vi har selvtillid, og vi tror alle på, at vi kan gå videre og give noget til fansene. Vi har den rette mentalitet til at spille sådan en kamp. 

- Vi har prøvet at gå videre med færre point, end vi har nu. Det afhænger naturligvis også af Frankrig og Tunesien-kampen, men vi tror på det, afsluttede offensivspilleren.

Kampene mellem Danmark og Australien samt Frankrig og Tunesien spilles på onsdag klokken 16:00 dansk tid.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

TUN

1 - 0

FRA

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0