2022-11-24 19:10:02

Maguire om massiv kritik: Ronaldos situation minder om min

Den engelske landsholdsspiller Harry Maguire sammenligner sig selv med Cristiano Ronaldo for at eksemplificere, at selv de bedste fodboldspillere modtager meget kritik.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

ENG

0 - 0

USA

- Ingen kan lide at modtage kritik. 

Sådan lød det fra Harry Maguire, da landsholdsstopperen på Englands pressemøde blev spurgt til, hvordan han håndterer den ekstreme ris, han er løbende er blevet udsat for i Manchester United og på landsholdet. 

bold.dk var til stede på pressemødet, hvor Maguire hev hans nu tidligere holdkammerat Cristiano Ronaldo op til sammenligning i sit svar på spørgsmålet om kritikken. 

- Der er ingen, som kan lide at blive kritiseret, men det er en del af spillet. Jeg har spillet med Cristiano Ronaldo i de seneste par år, og han er en af de bedste spillere nogensinde til at sparke til en fodbold. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Maguire om massiv kritik: Ronaldos situation minder om min
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

- Han er blevet kritiseret dag ind og dag ud, så hvis man sammenliger hans situation med den, som jeg er i i Manchester United, så er det en del af spillet. Især når man ser på den position, som jeg er i, hvor jeg spiller og er anfører for United.

- Han bliver kritiseret dagligt, og det sker for os alle sammen. Så du skal bare tage til træning, arbejde hårdt og gøre dit bedste, og det er det, som jeg altid fortæller mig selv. Det er også det, som han kan gøre, fastslog Maguire.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På pressemødet udtrykte Englands landstræner Gareth Southgate sin forståelse for Kasper Hjulmands udtalelse omkring at have det personligt hårdt under VM-slutrunden. Det kan du læse mere om her.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

ENG

0 - 0

USA

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0