2022-10-01 13:34:57

Mathias Jensen på jagt efter VM: Det er op til Hjulmand

Mathias Jensen skal de næste måneder på jagt efter en VM-billet, og derfor vil han knokle igennem hos Brentford, da han virkelig håber på, at han kan få plads i Kasper Hjulmands trup.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 9. runde

FT

BOU

0 - 0

BRE

Mathias Jensen går ind til en række vigtige måneder, da Brentford-midtbanespilleren skal spille sig ind i VM-varmen hos Kasper Hjulmand.

Jensen er tilbage i England efter en uge med landsholdet, hvor det kun blev til et indhop mod Kroatien, men nu vil han bare se fremad i jagten på en VM-billet.

Det fortæller Jensen til bold.dk.

- Det har været fint at være afsted, men jeg må da indrømme, at jeg gerne ville have spillet noget mere, men de andre gør det også godt, det må jeg bare sige.

- Så det er den samme kedelig sang igen, men det handler om at gøre det så godt som muligt på klubplan, så man kan vise Kasper, at man er klar. Så er det op til ham at vurdere, om han vil udtage en.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Mathias Jensen på jagt efter VM: Det er op til Hjulmand
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Jensen har tidligere været med til en slutrunde for Danmark, da han var med ved EM sidste sommer, men han er stadig usikker på, om han får lov til at gentage succesen.

- Det ved jeg ikke, det er jo op til Kasper at bestemme. Jeg har været rigtig glad for at have været med i to år, men jeg håber virkelig meget på det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg skal bare knokle videre i klubben og håbe på, at mit navn er i potten, når Kasper finder de 26 navne frem, lyder det fra Mathias Jensen til bold.dk

Mathias Jensen får muligheden for at vise sig frem for Kasper Hjulmand lørdag, når Brentford er på besøg hos Bournemouth.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 9. runde

FT

BOU

0 - 0

BRE

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0