2022-11-04 16:10:01

OB-back drømmer om VM: Arbejder røven ud af bukserne

Joel King har ikke fået meget spilletid på det seneste for OB, men han håber på, at det ikke får betydning for en mulig VM-plads. Australieren fortæller nemlig til bold.dk, at han for alt i verden vil med til slutrunden.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 16. runde

FT

OB

1 - 1

BIF

Når Danmark tørner sammen med Australien til VM, kan det være med en OB-spiller på det australske mandskab.

OB-back Joel King kæmper nemlig for at komme med til den kommende VM-slutrunde, hvor han inden da står noteret for fire landskampe.

Det er dog ikke blevet til meget spilletid på det seneste i Odense-klubben, og det er noget, som fylder hos King. Han fortæller nemlig til bold.dk, at han virkelig vil gøre alt for at blive udtaget til Australiens landshold.

- Ja, selvfølgelig fylder det noget. Hvis jeg havde spillet noget mere, havde jeg nok haft en større chance for at komme med til VM. Men dem på landsholdet har set meget til mig og ved, at jeg arbejder røven ud af bukserne for at holde mig i form.

- I sidste ende er det deres valg, om de vil udtage mig. Men jeg må bare vente og se, om jeg får den mulighed. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -OB-back drømmer om VM: Arbejder røven ud af bukserne
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

- Jeg håber da også på, at mine chancer er gode, så jeg krydser mine fingre for, at jeg kan komme med til Qatar-

22-årige Joel King fik sin debut for Australien tilbage i januar, da han fik samtlige 90 minutter i kvalifikationskampen mod Vietnam.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han har derfor prøvet at stå på grønsværen, synge nationalsangen og repræsentere sit land, og derfor vil det være en stor drøm, som ville gå i opfyldelse, hvis han får lov til at blive en del af den kommende slutrunde.

- Det vil betyde alt verden for mig. Man behøver ikke at tale for meget om, hvor stort VM er, fordi det ved alle. Hvis jeg får en mulighed for at være en del af VM-slutrunde, så vil det betyde alt for mig.

- Hvis jeg bliver udtaget, så min familie også tænkt sig at komme, så det bliver virkelig vildt, lyder det fra Joel King til bold.dk.

Australien tørner sammen med Danmark i den sidste gruppekamp ved VM den 30. november, og så må tiden vise, om det bliver med eller uden OB's Joel King.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 16. runde

FT

OB

1 - 1

BIF

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0