2022-11-27 14:31:01

PSG-stjerne hylder Ronaldo og Messi: De er en gave til fodbolden

Cristiano Ronaldo og Lionel Messi kan være i gang med deres sidste VM-slutrunde, og derfor er det vigtigt at nyde dem, da de er en gave til fodbolden. Sådan lyder det fra Marquinhos på Brasiliens pressemøde.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

BRA

1 - 0

SCH

Den sidste dans.

Det kan være det, som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi er i gang med i denne tid, hvor de er i gang med VM-slutrunden.

Her har de begge givet udtryk for, at det nok bliver deres sidste verdensmesterskab, og derfor kan det snart være slut med at se de to ikoner på den største scene.

Det er også noget, som Brasiliens Marquinhos er opmærksom på, og derfor vil han under slutrunden nyde, at Ronaldo og Messi stadig er tilstede.

- Jeg føler, at Ronaldo og Messi er mere end bare landsholdsspillere. De er en gave til fodbolden. Så alle, som elsker fodbold og VM, og alle som gerne vil se fodbold udvikle sig, ved hvor vigtige de er.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -PSG-stjerne hylder Ronaldo og Messi: De er en gave til fodbolden
Foto: Manan Vatsyayana/AFP/Ritzau Scanpix

- De hører jo ikke kun til deres lande. De hører til os alle sammen, som elsker fodbold. Så vi skal nyder deres tilstedeværelse og se dem spille. 

- Jeg har spillet sammen med Messi og en som Neymar, og jeg har fået meget ud af deres tilstedeværelse på banen, så vi burde alle nyde dem og se dem spille fodbold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Marquinhos tilføjer desuden, at tiden indhenter alle, og derfor er det også naturligt, at man snart må sige farvel til Ronaldo og Messi i VM-sammenhæng.

Der skal dog nok komme endnu mere stjernestøv i fremtiden.

- Livet går videre, og vi ved, at andre generationer af spillere vil vise sig frem. Men det er vigtigt, at vi får nydt det så længe, som vi kan. Det er sådan, fodbold er, udtaler Marquinhos til bold.dk og resten af den fremmødte presse.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

BRA

1 - 0

SCH

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0