2022-12-08 15:59:48

SATS PÅ: Brasiliens kvartfinale bliver målfattig

Forvent ikke noget mål-show, når Brasilien møder Kroatien i VM-kvartfinalen, mener bold.dk’s spilekspert Nicolai Bisgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det bliver ikke en målfest, når Brasilien og Kroatien krydser klinger i morgendagens kvartfinale-brag, men SATS PÅ-vært Nicolai Bisgaard.

Tværtimod har han fidus til et spil hos Cashpoint, der lyder på under 2.5 mål, samt at begge hold scorer ikke til odds 2.41 

- Normalt kender vi Brasilien som holdet, der spiller offensivt sambabold. Men til dette VM er deres defensive styrker mindst på niveau med deres offensive. Liverpool-keeper Alisson er blandt verdens bedste målmænd. Foran har man en kæde af spillere fra Juventus, PSG, Chelsea og Real Madrid.

- I første kamp holdt de Serbien fuldstændig fra fadet. Kun 0.18xG lukkede de ind. Mod Schweiz lukkede de igen fuldstændig af med kun 0.3xG imod. Cameroun-kampen kan ikke bruges til noget da det var B-kæden, der spillede. Mod Sydkorea tillod man igen kun 0.48xG og lukker mål ind på et afrettet langskud.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -SATS PÅ: Brasiliens kvartfinale bliver målfattig
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

- På den modsatte side har Kroatien på ingen måde imponeret offensivt. Kun mod Canada har de leveret varen og er decideret heldige med komme forbi Japan i 1/8-finalen. 

- Men de er i den grad et turneringshold, og jeg ser dem ikke lide samme skæbne som Sydkorea. Deres 3-mands midtbane med Brozovic, Modric og Kovacic bør kunne holde Kroatien inde i kampen og holde dem fra den helt store afklapsning. Jeg forventer et målfattigt opgør, hvor Kroatien ikke kommer på tavlen, lyder Nicolai Bisgaards analyse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hør ham og SATS PÅ-makker Lasse Fosgaard snakke om flere gode spil og bud på, hvem der brillerer i VM Manager her.

Artiklen og podcasten er bragt i samarbejde med Cashpoint.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0