2022-12-09 12:22:31

SATS PÅ: Holland og Argentina spiller 0-0

Det bliver en kedelig nullert af kvartfinale, når Holland og Argentina brager sammen, mener bold.dk’s spilekspert Nicolai Bisgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En af VM-kvartfinalernes mest imødesete kampe står uden tvivl mellem Holland og Argentina.

Men det bliver ikke en målfest, forudser SATS PÅ-vært Nicolai Bisgaard, som ser en fidus i 8.40 gange pengene igen ved 0-0 hos CASHPOINT.

- Dem, der har hørt SATS PÅ-podcasten, vil have hørt, at jeg ikke tror på mange mål i kampen mellem Holland og Argentina. I hollandske medier har der været kritik af Hollands spil under dette VM - simpelthen fordi den fodboldkræsne befolkning mener, at man ikke satser nok og spiller for defensivt. 

- Den trend tror jeg vil fortsætte til kampen mod Argentina. Holland vil have et stort fokus på at holde Messi fra fadet, og jeg spår dem egentlig ganske gode chancer for at lykkes med det projekt. De bageste otte har vist stor kvalitet ift. at holde modstanderne fra fadet i turneringen, og jeg tror ikke, at Argentinas system med kun tre offensive spillere på banen vil være nok til at skabe overtal mod hollands 5-back kæde. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -SATS PÅ: Holland og Argentina spiller 0-0
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

- I den anden ende tror jeg til gengæld endnu mindre på en scoring. Holland angriber ikke med mange mand, og jeg levner dem ikke mange chancer for at score mod Argentina, der ligeledes har et meget defensivt udgangspunkt med tre holdende midtbanespillere og backs, der kan finde ud af at forsvare.

- Jeg har ca. 13% chance for 0-0, hvorfor jeg synes, der er værdi i 0-0. Man kunne også sagtens tage mindre risikable varianter som f.eks. 0-0 ved pausen, begge hold scorer ikke eller blot under 2.5 mål, lyder Bisgaards analyse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hør ham og SATS PÅ-makker Lasse Fosgaard snakke om flere gode spil og bud på, hvem der brillerer i VM Manager her.

Artiklen og podcasten er bragt i samarbejde med Cashpoint.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0