2022-12-05 10:45:44

SATS PÅ: Japan og Kroatien spiller uafgjort

Der ligger et godt odss og venter på spillefuglene i en af dagens 1/8-finaler, mener bold.dk’s spilekspert Nicolai Bisgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Japan og Kroatien krydser klinger i eftermiddag. Og der venter et stensikkert kryds efter 90 minutters spil til odds 3.35 hus CASHPOINT, mener SATS PÅ-vært og spilekspert Nicolai Bisgaard.

- Vi er igennem fire af de otte ottendedelsfinaler og har set fire favoritsejre med overbevisende spil og signifikant niveauforskel. Det tror jeg ikke, at vi får at se i eftermiddagens kamp mellem Kroatien og Japan. 

- Kroatien røg ud i ottendedelsfinalen ved EM 2020 efter forlænget spilletid mod Spanien. 

Ved VM i 2018 var man i forlænget spilletid i både ottendelsfinalen, kvartfinalen og semifinalen.

- Jeg tror, at årsagen skal findes i Kroatiens spillestil, særligt deres gode midtbane der er enormt dygtig til at kontrollere kampe. Kroatien er ikke et hold, der satser voldsomt. Mod Marokko og Belgien var det glimrende tilfredse med uafgjort og jagtede på intet tidspunkt sejren helhjertet.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -SATS PÅ: Japan og Kroatien spiller uafgjort
Foto: Anne-Christine Poujoulat/AFP/Ritzau Scanpix

- Mod Canada gjorde man, fordi det var nødvendigt, men i dag ser jeg en mere forsigtig affære, hvor man vil sikre sig mod de japanske kontraer. Derudover har Japan vist sig som det helt store comeback-hold, der ikke giver op. Skulle Kroatien komme planmæssigt foran, ser jeg gode muligheder for, at Japan kan kæmpe sig tilbage i kampen.

- Jeg ser gode mulighder for en tæt kamp der skal ud i 120 minutters spil for at finde en vinder, lyder Bisgaards analyse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hør ham og SATS PÅ-makker Lasse Fosgaard snakke om flere gode spil og bud på, hvem der brillerer i VM Manager her.

Artiklen og podcasten er bragt i samarbejde med Cashpoint.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0