2022-12-06 10:48:36

SATS PÅ: Marokko overrasker mod Spanien

En af VM-slutrundens største overraskelser, Marokko, tvinger favoritterne fra Spanien i forlænget spilletid, mener bold.dk’s spilekspert Nicolai Bisgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et af bragene i 1/8-finalerne står mellem Marokko og Spanien, som ender uafgjort efter den ordinære spilletid.

Det mener SATS PÅ-vært og bold.dk-ekspert Nicolai Bisgaard, som har fundet en god fidus hos CASHPOINT, hvor uafgjort giver 4.05.

- Spanien er eksperter i at komme i forlænget spilletid ved slutrunder. Ved seneste EM spillede de uafgjort i alle deres 3 knockout-kampe. I 2018 spillede de kun en enkelt knockout-kamp, og denne endte også uafgjort. Faktisk skal vi helt tilbage til 2016 for at finde seneste spanske knockout-kamp, der ikke endte uafgjort. 

- Årsagen ligger i Spaniens spillestil. Og den bliver i den grad bragt i spil til kampen mod Marokko. Marokko har et suverænt forsvar. Både navne der spiller på store adresser som Bayern München og PSG, men også på det spil de har vist ved VM. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -SATS PÅ: Marokko overrasker mod Spanien
Foto: Fadel Senna/AFP/Ritzau Scanpix

- Marokko virker også godt forberedt, og jeg forventer, de vil have lagt en god defensiv strategi mod Spanien. De er kæmpe underdogs, og jeg ser dem ikke satse stort på at vinde. Jeg tror på, at Marokkos forsvar vil være den perfekte modgift til Spaniens boldbesiddende spillestil, og at Marokko vil overraske Cashpoints forventninger og trække kampen ud i forlænget spilletid.

Hør ham og SATS PÅ-makker Lasse Fosgaard snakke om flere gode spil og bud på, hvem der brillerer i VM Manager her.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Artiklen og podcasten er bragt i samarbejde med Cashpoint.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0