2022-09-27 19:29:01

Selvsikker Rennes-boss: Kan blive fransk landstræner

Rennes-træner Bruno Genesio føler, han har evnerne til at blive fransk landstræner. Han er dog overbevist om, at Frankrig har et mandskab, som kan vinde VM. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Ligue 1 - 9. runde

FT

STR

1 - 3

REN

Frankrig skuffede stort i Nations League, da det bare blev til en tredjeplads i puljen for de forsvarende verdensmestre. 

De dårlige resultater i 2022 betyder dog ikke, at Rennes-træner Bruno Genesio har mistet troen på det franske mandskab til den kommende VM-slutrunde i november.

- Jeg elsker det franske landshold. Jeg mener, de har alle muligheder for at forsvare deres VM-titel og vinde den kommende slutrunde. Vi er nødt til at stå bag dem og have tro på, at de kan klare det. 

Genesio blev efterfølgende spurgt ind til, om han i fremtiden kunne se sig selv som fransk landstræner, og her var svaret ja.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Selvsikker Rennes-boss: Kan blive fransk landstræner
Foto: Damien Meyer/AFP/Ritzau Scanpix

- Jeg føler, at jeg i fremtiden har evnerne. Som jeg tidligere har sagt, så føler jeg, mine evner rækker til de største klubber, det gælder også for landshold. 

- Men lige nu er det franske landshold et af de bedste i verden, og det kræver flere argumenter, end at man føler, man er i stand til at løfte opgaven, afslutter Rennes-træneren ifølge Get French Football News til Rothen S’enflamme. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bruno Genesio har stået i spidsen for Rennes siden marts 2021, han har tidligere været i Lyon samt en tur i kinesisk fodbold. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Ligue 1 - 9. runde

FT

STR

1 - 3

REN

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0