2022-12-01 10:45:01

Sendte Danmark ud af VM: Spillerne vil dø for hinanden

Australiens landstræner Graham Arnold hylder sine spillere for at være villige til at dø på banen og dø for hinanden i jagten på succes.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

AUS

1 - 0

DAN

60'
1 0
Matthew Leckie
Mål

Da Australien onsdag sendte Danmark ud af VM med en 1-0-sejr, kastede de australske spillere sig rundt i tacklinger og var klar til at ofre alt for at holde danskerne fra scoring. 

Præcis den mentalitet er det, som den australske landstræner Graham Arnold forventer fra sine spillere, og han var vild med, hvad han så i kampen. 

- Vi var nok et af de lande ved VM, som færrest på forhånd havde troet på, ville gå videre fra deres gruppe, men det er en krig ude på banen, og med den rette mentalitet og indstilling når man langt, siger Arnold.

- Man skal være indstillet på at give alt, og mange var nok overraskede over den trup, jeg udtog, men jeg kender spillerne godt og ville have spillere, som var klar til at dø på banen og dø for hinanden, og det er de, der er med her. 

Graham Arnold roser sit hold for at lukke ned for så stærk en modstander som Danmark, som stort set ikke skabte noget i de 90 minutter.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Sendte Danmark ud af VM: Spillerne vil dø for hinanden
Foto: Anne-Christine Poujoulat/AFP/Ritzau Scanpix

- Vi var fremragende defensivt mod et meget stærkt hold. Det er ikke tilfældigt, at de ligger i top ti i verden.

- Ser man på dette VM, har flere underdogs opnået resultater, som ingen havde regnet med. Se også bare på Japan og Saudi Arabien. Det havde jeg fortalt mine spillere før kampen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er stolt af, at vi har formået at få smilet frem hos en masse mennesker. Jeg ved ikke, om det er det største resultat i Australiens historie. Jeg fandt først ud af efter kampen, at Tunesien også havde vundet, så det havde været en kæmpe nedtur, hvis Danmark havde udlignet, og vi var røget ud, siger Arnold.

Australien møder lørdag Argentina i ottendedelsfinalen. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

AUS

1 - 0

DAN

60'
1 0
Matthew Leckie
Mål

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0