2022-11-29 11:00:18

Skidt nyt for Danmark: Franske reserver garanteres spilletid

Den franske landstræner Didier Deschamps afslører, at han kommer til at foretage udskiftninger i sin startopstilling til den sidste VM-gruppekamp mod Tunesien.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

TUN

1 - 0

FRA

Syv ændringer. 

Det er, hvad Didier Deschamps ifølge den franske avis L'Equipe kommer til at foretage i sin startopstilling til onsdagens sidste VM-gruppekamp mod Tunesien. 

Frankrig er sikre på avancement og har derfor ikke brug for et resultat i kampen, der til gengæld kan få stor indflydelse på Danmarks videre færd ved VM-slutrunden. Læs mere om det puslespil her.

På tirsdagens pressemøde bekræftede Deschamps, at han har intentioner om at foretage rotationer til Tunesien-kampen, men landstræneren ønskede ikke at afsløre antallet.

- Ja, der kommer ændringer. Jeg kan dog ikke sige, hvor mange det bliver, og det vil jeg heller ikke afsløre, for det vil gøre det for komfortabelt for Tunesien, hvilket jeg ikke ønsker.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Skidt nyt for Danmark: Franske reserver garanteres spilletid
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

- Jeg vil ikke afsløre alle detaljer, men se på, hvad der skete for fire og otte år siden. Vi ved, vi er videre, så vi har ikke et behov for en sejr for at gå videre, siger Deschamps.

Den franske landstræner forklarede, at der er mange ting, der spiller ind, når han skal vælge sit hold til de forskellige kampe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi vil gå efter det bedst mulige resultat, og jeg skal håndtere mit hold, hvor mange ting skal med i overvejvelserne - også omkring hvordan spillerne har det. Jeg har tid endnu til at finde ud af, hvordan jeg vil stille op, siger Deschamps.

Afslutningsvis understregede Deschamps, at Frankrig er klar over vigtigheden af tirsdagens kamp, der også har indflydelse på de øvrige nationers skæbne i gruppe D.

- Vi vinder formentlig gruppen, men dette er en VM-kamp mod en modstander, som har brug for et resultat for at gå videre, mens Australien og Danmark også kæmper for at gå videre, lyder det fra den franske boss.

Onsdagens kampe mellem Frankrig og Tunesien samt Danmark og Australien spilles klokken 16:00 dansk tid.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

TUN

1 - 0

FRA

26 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0