2022-12-07 08:04:04

Svensk landstræner er overrasket: Ingen harmoni hos Belgien

Den svenske landstræner, Janne Andersson, mener, at det belgiske landshold ikke var i harmoni under VM, og derfor må de været skuffede over den store nedtur.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det har været en stille måned for Sverige, da de ikke har været i aktion ved VM, men de har alligevel haft folk afsted til Qatar.

Svenskerne skal nemlig op imod Belgien i EM-kvalifikationen, og derfor havde forbundet sendt flere fra staben afsted for at analysere belgierne, men de blev noget overraskede.

Belgierne havde nemlig store problemer og røg ud i gruppespillet, og den svenske landstræner, Janne Andersson, mener da også, at der har været noget galt.

- Belgien vil have et stærkt hold, når de kommer hertil i marts. Men det er klart, at Belgien må være skuffet over præstationen ved VM.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Svensk landstræner er overrasket: Ingen harmoni hos Belgien
Foto: Jack Guez/AFP/Ritzau Scanpix

- Med det hold, der var nu, føltes det meget, som det er blevet beskrevet. Et hold, der ikke rigtig var i harmoni, og som nok ikke fik det maksimale ud af det. Hvis man er nummer to i verden, er man ikke glad for at ryge ud i gruppespillet.

Andersson tilføjer desuden, at der nok vil være en del ændringer på det belgiske mandskab inden deres møde, da flere vil stoppe på landsholdet, mens nye spillere vil komme i fokus.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er den 24. marts, at Sverige indleder deres VM-kvalifikation mod Belgien.

De er også i gruppe med Østrig, Estland, Azerbaijan.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0