2022-11-24 21:55:14

To-måls-Richarlison lavede Joga Bonito med drømmescoring

En lidt stille første halvleg blev afløst af en ordentlig omgang sambabold, hvor Richarlison blev den store helt med to mål for Brasilien i deres 2-0-sejr over Serbien. En formodet ankelskade til Neymar er dog malurt i det brasilianske bæger.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

BRA

2 - 0

SER

62'
1 0
Richarlison
Mål
73'
2 0
Richarlison
Mål

I Gruppe G skulle den sidste førsterundekamp spilles mellem Brasilien og Serbien på Lusail Iconic Stadium torsdag aften.

Det var en livlig start mellem de to mandskaber, hvor begge hold kom ud med blod på tanden for et godt resultat.

Et kvarter inde i kampen blev Neymars trøje revet i stykker, hvilket gav et glimrende billede på kampens første halvleg, hvor brasilianerne blev tildelt otte frispark.

Neymar var ofte i fokus ligesom Vinicius Jr., og efter en lille halv times spil kunne sidstnævnte meget vel have bragt Selecao i front, havde det ikke været for Vanja Milinkovic-Savic, der hev en stor redning ud af ærmet.

Brasilianerne fik stille og roligt ædt sig ind i kampen, men trods overtag i spil og chancer fik de ikke nettet til at blafre bag Milinkovic-Savic.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -To-måls-Richarlison lavede Joga Bonito med drømmescoring
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Til gengæld lukkede defensiven, anført af 38-årige Thiago Silva, fuldstændig af, og derfor gik de to hold til halvleg ved stillingen 0-0

Richarlison lavede drømmemål

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brasiliens første halvleg blev afløst af et tungt pres fra anden halvlegs start, hvor Raphinha var tæt på at blive den store helt for de kanariefarvede, da Nemanja Gudelj gav en stor chance til Barca-stjernen.

En halv time før slut kom der et ordentligt wakeup-call til serberne, da Alex Sandro trykkede fra distancen, men selvom bolden knækkede i luften, måtte Juve-backen se sit drøn på stolpen.

Anderledes effektivt gik det for sig, da Brasilien få minutter senere kom i front ved Richarlison.

Først driblede Neymar ind i feltet før Vinicius kunne afslutte, og da Milinkovic-Savic kun kunne parere, kunne Richarlison prikke bolden i kassen til stor jubel og 1-0.

Serbien fik herefter en lille periode med spilovertag, men de blev aldrig farlige.

Det gjorde Richarlison til gengæld endnu engang, men denne gang var det ikke et simpelt ripost-mål, som Spurs-angriberen stod bag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I stedet scorede Richarlison et regulært drømmemål, da han efter glimrende assist fra Vinicius lagde bolden til rette i luften og på akrobatisk vis saksede bolden i mål i en sidelæns vinkel.

En flot teknisk detalje og et aldeles mindeværdigt mål fra spilleren, hvis mål var hans niende i de seneste otte landskampe.

Der var dog en smule malurt i bægeret for de storspillend brasilianere, da Neymar ti minutter før tid måtte humpe ud med en formodet ankelskade.

Det ændrede dog ikke på, at de sydamerikanske VM-favoritter kunne have lukket og slukket ved Casemiro, som stod for brasilianernes andet skud på træværket minuttet senere.

Med andre ord var sejren aldrig i fare for Brasilien, som kom godt fra start til VM i Qatar og nu har tre point før mødet med Schweiz på mandag.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

BRA

2 - 0

SER

62'
1 0
Richarlison
Mål
73'
2 0
Richarlison
Mål

25 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0