2022-12-02 15:28:52

Troede Hjulmand-seddel var skrald: Danmarks plan var ikke klar

Australiens landstræner troede, at Kasper Hjulmands seddel var skrald, som Mitchell Duke fjernede fra banen, og han mener, det er et tegn på, at Danmark ikke havde planen klar.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En seddel fra Kasper Hjulmand har trukket en del fokus i kølvandet på Danmarks skuffende VM-exit efter 0-1-nederlaget mod Australien.

I slutningen af kampen sendte Hjulmand en seddel ind på banen via Robert Skov, og her stod der angiveligt, at Danmark ville gå over til at spille med to angribere med indskiftningen af Andreas Cornelius.

Papiret blev smidt på banen, og en australsk spiller samlede det op og gav det til Australiens landstræner, og på fredagens pressemøde før australiernes ottendedelsfinale mod Argentina blev Graham Arnold spurgt til situationen.

I den forbindelse stikker han også til Danmarks forberedelse, da det åbenbart nødvendigt at sende en seddel ind.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Troede Hjulmand-seddel var skrald: Danmarks plan var ikke klar
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- For at være ærlig troede jeg, at Mitchell Duke bare var flink og fjernede noget skrald, da han kom over til mig med det. Han gav det til mig, og jeg kiggede ikke engang på det.

- Jeg gav det bare til nogen bag mig, for jeg var fokuseret på udskiftningen. Jeg vidste, da han kom ind, at vi skulle skifte til en fembackkæde. Jeg har altid en plan A, B, C, D og E klar til alle situationer, i forhold til hvis vi var bagud 0-1 eller foran 1-0.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kigger på udskiftningerne, men den lille seddel viser mig, at Danmark ikke havde planen klar. Det var uden forberedelse. Hvis de er nødt til at sende en seddel ind til spillere, er det ikke ret godt planlagt på forhånd, hvor vi planlægger den slags ting på forhånd.

- Spillerne vidste, at hvis Bailey Wright kom ind, ville vi gå over til en fembackkæde, for vi havde allerede givet besked om det, siger Graham Arnold på pressemødet.

16 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0