2022-11-29 13:45:01

Tunesien kan sende Danmark ud af VM: Intet er umuligt

Tunesiens landstræner, Jalel Kadri, fortæller, at de har en stor tro på, at de kan slå Frankrig og gå videre til ottendedelsfinalen. Intet er nemlig umuligt, men det er hans skyld, at de er havnet i denne situation.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

TUN

1 - 0

FRA

Onsdag bliver Danmarks VM-skæbne afgjort, når de to sidste kampe i gruppespillet bliver sparket i gang.

Kasper Hjulmand og co. skal op imod Australien, hvor de skal have en sejr, hvis de på nogen måde skal bevare om en VM-fest i december. Andetsteds lever Tunesiens håb dog også, når de skal op imod Frankrig.

Her skal tuneserne håber på et sensationelt resultat og håbe på, at Danmark enten spiller uafgjort eller ikke vinder med mere end Tunesien.

Det er dog en svær opgave, eftersom de ikke kunne følge op på det store resultat mod danskerne, siger landstræner Jalel Kadri på tirsdagens pressemøde.

- Som I ved, venter der os en meget svær kamp. Vi ville gerne have haft et bedre resultat inden kampen. Men vi er klar til at spille imod de forsvarende verdensmestre fra Frankrig. Det bliver svært for os, men vi er klar til den her duel.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Tunesien kan sende Danmark ud af VM: Intet er umuligt
Foto: Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix

- Jeg har 26 spillere, som jeg kan stole på. De har alle kompetencerne til at spille den her kamp, og de er klar. Vi fik et fantastisk resultat mod Danmark, men vi var ikke særlig heldige med det taktiske i løbet af kampen mod Australien, desværre.

Det taktiske tager Kadri skylden for, da han tog nogle chancer, som slog fejl, men sådan er fodbold, lyder det fra landstræneren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Denne gang håber han dog på, at det kommer til at gå bedre, og derfor har han et klart budskab til Issam Jebali, Anis Ben Slimane og resten af det tunesiske mandskab.

- Det budskab, som jeg vil give til spillere inden, er, at intet er umuligt. Vi er stadig i live og motiverede for at opnå et positivt resultat, og vi kan forhåbentlig være klar til det sidste slag. Vi tror på det.

Det er klokken 16:00 dansk tid, at Tunesien og Frankrig tørner sammen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

TUN

1 - 0

FRA

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0