2022-11-30 20:38:28

VM-virak har ikke fyldt hos Cornelius: Vil ikke lede efter undskyldninger

En meget skuffet Andreas Cornelius afviser, at han har været mærket af den store fokus, som har været på alt andet end fodbolden. Han vil nemlig ikke lede efter nogle undskyldninger efter den store VM-nedtur.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

AUS

1 - 0

DAN

60'
1 0
Matthew Leckie
Mål

Vi skal ikke hjem, vi skal... hov vent. Danmark skal faktisk hjem, efter de onsdag aften skuffede stort og tabte med 0-1 til Australien, og dermed sluttede VM-slutrunden for danskerne efter kun tre kampe.

Det har dog ikke været et VM, som kun har haft fokus på fodbolden, da problemer med FIFA og hele OneLove-debatten har fyldt meget hos det danske landshold, men det er ikke grunden til den dårlige danske præstation.

Det fortæller Andreas Cornelius efter kampen.

- Det tror jeg ikke, at det har. Hvis man begynder at sige, at det er alle de ting, så begynder man at lede efter undskyldninger. Jeg tror mere, at vi skal fokusere på det fodboldmæssige.

- Vi ramte den ikke til den her slutrunde, men det skulle vi jo. Vi skulle bare have spillet op til det, vi har gjort i rigtig mange år efterhånden, men det gjorde vi ikke. Vi underpræsterede, så længere er den ikke.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -VM-virak har ikke fyldt hos Cornelius: Vil ikke lede efter undskyldninger
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det fodboldmæssige mod Australien var heller ikke noget at råbe hurra for, da de nærmest ikke gav Mathew Ryan problemer nede mellem de australske stænger.

Cornelius fortæller derfor også, at stemningen ikke har været den bedste i det danske omklædningsrum.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er selvfølgelig meget skuffede. Det er klart, at det betyder meget for os. Så vi er irriterende, ærgerlige og hvad ellers, man kan bruge af ord om det her. 

- Jeg kommer ikke til at stå her med en forklaring, når vi tabte for ti minutter siden. Det skal evalueres, og så skal vi kigge på det her. Så det bliver ikke mig, som kommer til at stå med forklaringer her. 

- Jeg kan bare sige, at vi er utrolig ærgerlige og skuffede over det, lyder det fra Andreas Cornelius.

29-årige Andreas Cornelius spillede i alt 90 minutter fordelt over de tre VM-kampe, hvor han ikke formåede at komme på tavlen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

AUS

1 - 0

DAN

60'
1 0
Matthew Leckie
Mål

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0