2022-11-20 08:54:59

Yussuf Poulsen forsikrer: Jeg er helt klar til VM

Yussuf Poulsen har kæmpet med en skade i det meste af efteråret, men forsikrer, at han er helt klar til VM.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

DAN

0 - 0

TUN

RB Leipzig-spilleren Yussuf Poulsen har ikke fået mange minutter i denne sæson, da han har kæmpet med en alvorlig skade.

Poulsen fik spilletid i flere kampe frem mod Kasper Hjulmands VM-udtagelse, men var ikke blandt de 21 spillere, som blev udtaget første gang.

Han var dog efterfølgende blandt de spillere, som fik de sidste fem pladser i truppen, og han forsikrer, at han er helt fit for fight til slutrunden.

- Optakten har været anderledes, men nu står jeg her. Jeg røg ind i en lang skade, og meldingen var, at det ville blive tæt op til VM, men alting gik rigtig godt og hurtigere end forventet, og at Kasper så valgte at udtage mig til allersidst, er, som det er; jeg er stadig blandt de 26, som var mit mål, siger Poulsen. 

Frem mod udtagelsen var Yussuf Poulsen lidt ude af holdet igen, men det skyldtes primært, at han kom lidt for hurtigt i gang, da RB Leipzig var afbudsramt og havde brug for angriberne. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Yussuf Poulsen forsikrer: Jeg er helt klar til VM
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Jeg røg ind i nogle småproblemer til sidst, men det var heldigvis ikke noget specielt. Men hvis jeg var træner, havde jeg nok også løftet øjenbrynene med min historik det sidste år. Men det her med at få muskelskader er forhåbentlig noget, jeg er ude over nu.

- Der har absolut ikke været noget hernede. Jeg har skullet overbevise Kasper om, at de ting, der var, skyldtes for mange kampe på for kort tid, at jeg havde været ude i fire måneder, og at det ikke havde noget med, at kroppen ikke fungerede.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var en beslutning, vi tog sammen med vores træner, fordi vi havde fire spillere ude med corona og ingen angribere. Jeg skulle ikke have spillet den kamp, men gjorde det alligevel, siger Yussuf Poulsen.

28-årige Poulsen har været på banen i 11 kampe i denne sæson, men samlet er det blot blevet til 247 minutter.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

DAN

0 - 0

TUN

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0