2021-05-12 23:12:23

PSG klar til pokalfinalen efter straffespark

PSG spillede 2-2 mod Montpellier i Coupe de France-semifinalen, hvorfor der måtte en straffesparkskonkurrence til, inden hovedstadsklubben blev klar til finalen i pokalturneringen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Montpellier og PSG tørnede onsdag sammen i semifinalen til Coupe de France, og det endte i et sandt drama i bedste pokalturneringsstil. 

Montpellier havde fundet vej til semifinalen med en 2-1-sejr over Canet Roussillon i kvartfinalen, hvor PSG vandt med hele 5-0 over Angers.

Stjernerne fra PSG havde dog favoritværdigheden i semifinalen, og det lignede fra starten af kampen, at de havde tænkt sig at leve op til den. 

For efter 10 minutter sparkede Kylian Mbappé PSG på 1-0, da han fik en stikning bag om forsvaret, som endte med en afslutning højt i målet.

Montpellier havde dog ikke tænkt sig at give op uden kamp, og kort inden pausen fik de da også udlignet, da Gaëtan Laborde tog bolden med i PSG-feltets venstreside, inden han bankede bolden op i modsatte hjørne til 1-1. 

I anden halvleg startede PSG igen bedst, da Mbappé modtog bolden midt på banen, inden han drev bolden ind i feltet, hvor han med et par smarte driblinger fik sat sit direkte modstander og sendt bolden i mål til 2-1.

Montpellier pressede dog på for endnu en udligning, og efter 83 minutter lykkedes det endnu en gang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Også denne gang var Laborde indblandet i målet, da han blev sendt i dybden efter en god aflevering. Men denne gang blev bolden sendt på tværs af feltet til en fri Andy Delort, som kunne prikke bolden i mål til 2-2, som også var resultatet efter 90 minutter plus tillægstid.

Derfor måtte de to hold gå i straffesparkskonkurrence for at finde en vinder af opgøret, og begge hold scorede på de første fem spark, inden Montpelliers Junior Sambia sparkede forbi målet.

Så havde Moise Kean muligheden for at sikre finalepladsen til PSG, og angriberen svigtede ikke fra 11-meter-pletten, men i stedet blev bolden sendt højt op i målhjørnet. 

Dermed er PSG klar til finalen i pokalturneringen. Modstanderen bliver enten GFA Rumilly Vallieres eller Monaco, som mødes i morgen aften i den anden semifinale.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0