2021-09-25 23:01:03

Lyon så rødt i deler inden Brøndby-opgør

Lyon tørner på torsdag sammen med Brøndby i Europa League, men de fik ikke den bedste optakt, da de lørdag blot fik 1-1 mod Lorient, hvor de måtte spille med en mand i undertal i 75 minutter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lyon tørner i næste uge sammen med Brøndby i Europa League, men inden da skulle det franske mandskab dog først i kamp i Ligue 1, hvor FC Lorient kom på besøg på Parc Olympique Lyonnais.

Lyon fik dog ikke den bedste optakt til opgøret mod de danske mestre, da de var i store problemer mod Lorient, og efter kun 15 minutter fik de endda smidt Emerson ud med et direkte rødt kort.

Derefter begyndte nedturen for Lyon, da de fem minutter senere også kom bagud med 0-1, da Armand Lauriente bragte Lorient i spidsen med en scoring direkte på frispark.

Lyon-cheftræner Peter Bosz fik dog lavet en række ændringer på sit mandskab, og efter pausen formåede de faktisk at udligne til 1-1, da Karl Ekambi bankede dem tilbage i opgøret.

Selvom Lyon var en mand i undertal, skabte de faktisk en del chancer,hvor Jerome Boateng og Lucas Paqueta var tæt på at bringe hjemmeholdet i front. Her fik sidstnævnte endda annulleret et mål i overtiden, og derfor kom der ikke flere mål lørdag aften.

Opgøret mellem Lyon og FC Lorient endte dermed med 1-1, hvor Lyons Emerson blev smidt ud med et direkte rødt kort, og derfor måtte de spille med en mand i undertal i 75 minutter.

Nu venter der så Lyon et opgør mod de danske mestre fra Brøndby, når de to mandskaber tørner sammen i Europa League på torsdag.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0