2022-03-13 14:53:31

Messi og Neymar buhet af egne fans i PSG-sejr

PSG sejrede sikkert 3-0 over Bordeaux i en kamp, hvor Neymar og Lionel Messi blev buhet under store dele af første halvleg. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

PSG skulle forsøge at komme op på hesten igen, efter de tidligere på ugen blev sendt ud af Champions League af Real Madrid, da de søndag eftermiddag mødte Bordeaux i Ligue 1. 

Mauricio Pochettino havde givet genvalg til Neymar, Kylian Mbappé og Lionel Messi, som startede i angrebet for storklubben. 

Både Messi og Neymar blev dog buhet gennem hele første halvleg af egne fans, som tilsyneladende var utilfredse med de to stjerner efter Champions League-skuffelsen. 

Det forhindrede dog ikke Mbappé i at gøre, hvad han plejer. Efter 24 minutter modtag han bolden fra Georginio Wijnaldum inde i feltet. 

Og tæt på mål svigtede den franske troldmand ikke. 1-0 til PSG, hvilket også var stillingen i pausen.

I anden halvleg kom Neymar også på måltavlen. Messi fandt Achraf Hakimi i dybden, og herfra var det ingen sag for backen at sende en bold ind til brasilianeren, der let kunne gøre det til 2-0. 

Og opgøret blev endeligt lukket efter en times spil. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Denne gang var det Leandro Paredes, der var på pletten, da han efter lidt klumpspil modtog bolden, hvorefter han bankede bolden op i højre målhjørne med sin venstre fod. Dermed var kampen reelt lukket. 

Efter 87 minutter var Messi også tæt på at komme på måltavlen, men stolpen var med imod argentineren. 

Ingen af holdene formåede at score i slutminutterne, og derfor kunne PSG fejre en sejr, som cementerer deres suveræne førsteplads i Ligue 1. 

Resultatet betyder nemlig, at PSG nu har 15 point ned til Nice og Dolberg, der ligger nummer to i Ligue 1. 

20 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0