2023-06-02 21:57:48

Afgørende Ligue 2-kamp afblæst: Spiller sendt på hospitalet af fan-skub

Ligue 2-kampen mellem Bordeaux og Rodez er aflyst, efter bizarre scener har udspillet sig, da en Bordeaux-tilhænger skubbede 1-0-målskytten fra Rodez omkuld for at fejre foran hjemmeholdets fans. Spilleren er på hospitalet, hvor klubben siger, han har fået en hjernerystelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ligue 2 spiller fredag aften sin afgørende spillerunde, hvor oprykkerne til næste års Ligue 1 skal findes.

Le Havre kan med point selv afgøre ders skæbne, mens Metz og Bordeaux konkurrerer om den anden oprykningsplads, men nu er sidstnævntes kamp blevet afblæst.

Det skyldes, at en Bordeaux-tilhænger hoppede på banen og skubbede til Rodez' Lucas Buades i vrede over, at han fejrede sin scoring foran hjemmeholdets fans.

Skubbet sendte Buades i græsset i en længere periode, hvorefter kampen blev afbrudt i det 22. minut. Lidt før 22 fredag aften er det annonceret, at kampen ikke bliver genoptaget igen.

Artiklen fortsætter efter billedet

Ligue 2 -Afgørende Ligue 2-kamp afblæst: Spiller sendt på hospitalet af fan-skub
Foto: Thibaud Moritz/AFP/Ritzau Scanpix

Meldinger fra Frankrig lyder, at Rodez meddeler, at spilleren har pådraget sig en hjernerystelse og lige nu befinder sig på hospitalet.

Sidste sæson blev Bordeaux tvangsnedrykket til den tredjebedste franske række National ovenpå en nedrykning til Ligue 2, men den afgørelse blev omstødt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I sidste sæson var der utallige fanprotester mod klubbens forfatning, blandt andet ved at kaste toiletpapir på banen i protest mod at holdet “var lort”.

4 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce