2022-05-14 09:30:00

Succes i Toulouse: FCM-filosofi blev ændret

Rasmus Nicolaisen fortæller til bold.dk, at han havde svært ved at slå igennem hos FCM, selv om han havde niveauet. Klubbens filosofi ændrede sig blandt andet.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Ligue 2 - 38. runde

FT

AJA

1 - 0

TOU

Før denne sæson tog Rasmus Nicolaisen afsked med FC Midtjylland, da han valgte at fortsætte karrieren hos franske Toulouse, og det viste sig at være en god ide.

Den danske stopper har nemlig taget klubben med storm, hvor han har været en af de bærende kræfter på mandskabet, som rykkede op i Ligue 1 efter en stor sæson.

I Sydfrankrig har Nicolaisen fået en masse tillid og muligheden for at vise sig frem, men det var ikke tilfældet i Herning, føler danskeren.

Han fortæller derfor til bold.dk, at han er glad for, at han nu har fået bevist over for blandt andet FCM, at han sagtens kan finde ud af at spille fodbold.

- Det har da fyldt lidt. Jeg har selvfølgelig haft nogle tanker om, at jeg skulle vise FCM, at jeg har niveauet. Men det vigtigste for mig har været, at jeg skulle bevise over for mig selv, mine venner og familie, at jeg godt kan spille fodbold.

- Jeg har jo aldrig haft den kontinuitet i FCM, så jeg har kunnet vise, hvilken en fodboldspiller jeg er på banen på grund af forskellige ting som skader. Så det har primært været det, som jeg har haft i tankerne. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Ligue 2 -Succes i Toulouse: FCM-filosofi blev ændret
Foto: Icon Sport/SIPA/Ritzau Scanpix

- Jeg har haft en sult efter at vise mig frem og få en rolle på et fodboldhold i forhold til at tage ansvar og være en stor del af det. Det har været det vigtigste, lyder det fra Rasmus Nicolaisen.

Nicolaisen havde niveauet til FC Midtjylland

Artiklen fortsætter efter annoncen

Siden sin debut i 2017 nåede Rasmus Nicolaisen at få i alt 57 kampe for FC Midtjylland i alle turneringer.

Nicolaisen røg dog ind og ud af holdet, og derfor fik han ikke den førnævnte kontinuitet. Klubben sendte ham derfor også på leje i sidste sæson hos Portsmouth i jagten på mere spilletid.

Det har dog ikke været i problem hos Toulouse, og derfor føler Nicolaisen, at midtjyderne burde have stolet mere på ham.

Føler du, at du fik en for kort snor i FCM?

- Ja, det gør jeg måske nok. Der var nogle gode spillere i Midtjylland, hvor jeg var op imod nogle gode stoppere på nogle forskellige tidspunkter. 

- I fodbold handler det også om held, og det havde jeg overhovedet ikke i FC Midtjylland. Men det har jo også noget at sige, at klubbens filosofi har ændret sig. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nu kan de gå ud og bruge en masse penge på spillere, så man skal være endnu bedre som akademispiller, hvis man skal have en chance for at komme på holdet, og det synes jeg faktisk, at jeg var.

Selv om Nicolaisen ikke fik den ønskede spilletid på Heden, slår han dog fast, at han ikke har nogen 'bad feelings' over for FCM.

- Det skulle ikke være i FC Midtjylland, og så måtte jeg tage videre i min karriere og søge andre muligheder. 

- Klubben gav mig så lov til at tage til Frankrig, og det var megafedt, at det endte med Sydfrankrig og Toulouse, som er et fedt sted og en fed liga, udtaler Rasmus Nicolaisen til bold.dk.

Den 25-årige danske stopper har kontrakt med Toulouse frem til sommeren 2025.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Ligue 2 - 38. runde

FT

AJA

1 - 0

TOU

annonce
annonce
annonce
annonce