2022-08-06 18:42:31

Ajax slog Yilmaz og co. i premiere-comeback

Ajax var bagud til anden halvleg, men kom tilbage og vandt i sidste ende en 3-2-sejr over Fortuna Sittard i sæsonens første kamp. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

De forsvarende mestre fra Ajax startede lørdag eftermiddag sæsonen i Æresdivisionen med en kamp mod Fortuna Sittard, der skulle vise sig at blive mere bøvlet, end de nok havde regnet med. 

Således kom Ajax bagud på udebanen efter fem minutter, da Paul Gladon kom på tavlen til 1-0, og selvom gæsterne fra Ajax som vanligt dominerede kraftigt på bolden, havde de før pausen store problemer med at blive farligere, end hjemmeholdet. 

Efter pausen fik gæsterne imidlertid hul på bylden, hvorefter målene flød. 

Kenneth Taylor scorede til 1-1 lige efter pausen, inden Devyne Rensch kort efter udligningsmålet også bragte Ajax i front med 2-1, efter hans mål ellers i første omgang var blevet underkendt for offside. 

Ti minutter herefter lignede det så også, at kampen blev lukket, da Brian Brobbey scorede til 3-1 tæt under mål på en flot assist fra Dusan Tadic. 

Værterne formåede dog via veteranen Burak Yilmaz at bringe spændingen tilbage i kampen kort før tid med en reducering, men Ajax hold føringen hjem og tog som forventet - på trods af chokstarten - en sejr i sæsonåbneren på 3-2. 

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0