2021-05-13 16:25:20

Kudus-scoring for Ajax da Venlo rykkede ned

Mohammed Kudus kom på tavlen, da Ajax slog bundholdet fra VVV-Venlo med 3-1, og det fik store konsekvenser, idet Venlo nu rykker ned i den anden bedste række.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ajax havde allerede sikret sig det hollandske mesterskab, men der mangler fortsat to runder af sæsonen, og torsdag stod de overfor Venlo på Johan Cruijff Arena i Amsterdam.

Gæsterne havde dermed brug for tre point, hvis de ikke ville sige endegyldigt farvel til rækken, men de fik det svært.

I dette opgør fortsatte hjemmeholdet nemlig de gode tendenser, hvor de i store perioder af spillet kontrollerede fuldstændig kampen, og de kom da også planmæssigt fra start efter kun ti minutter.

Og sikke et mål af Ajax, der splittede Venlos defensiv med hurtige kombinationer, så det lignede noget fra træningsbanen. Der var hæl og tå indblandet, inden David Neres spillede bolden på tværs til Devyene Rensch, der sikkert gjorde det til 1-0.

Herefter havde Ajax flere muligheder for at udbygge føringen, men guldfesten havde åbenbart været hård ved Erik ten Hags tropper, da de ikke formåede at score yderligere inden pausen.

I anden halvleg mødte hjemmeholdet dog lidt modstand, da Kenneth Taylor efter otte minutter blev smidt ud med et direkte rødt kort. Her kom kom for sent i en tackling og tacklede en af gæsternes spillere med knopperne forrest. Ajax var derfor en mand i undertal, men det betød ikke det store.

Fordi kun fire minutter senere var Sebastien Haller på pletten, da Ajax straffede Venlo på en omstilling. Her blev der slået en lang bold i dybden til Neres, der leverede assisten til Haller, som sendte bolden ind i netmaskerne til 2-0.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gæsterne kunne ikke byde Ajax om til dans, selvom de var en mand mere, men de formåede dog at reducere, da græske Giakoumakis gav Venlo nyt liv.

Men blot minuttet efter faldt deres plan til jorden, da Mohammed Kudus scorede et flot mål fra distancen, og så var den kamp lukket og slukket.

Kampen endte med 3-1 til Ajax, og det fik store konsekvenser for VVV-Venlo, der nu er færdig i den hollandske Æresdivision og rykker ned i den næstbedste række.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0