2022-08-14 18:43:12

Namli lavede lynassist i målrigt Sparta-nederlag

En assist efter otte sekunder, som tangerede det hurtigste Æresdivisions-mål nogensinde, var ikke nok for Younes Namli, hvis Sparta Rotterdam-hold måtte se sig slået af AZ uden Jens Odgaard og Peter Vindahl.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I Æresdivisionen skulle Younes Namli og Sparta Rotterdam forsøge at hente årets første sejr mod AZ Alkmaar.

Gæsterne havde Peter Vindahl på bænken, mens Jens Odgaard var skadet, men Younes Namli startede inde, og det viste sig at være en fremragende idé helt fra start.

Således blev danskeren arkitekt på det hurtigst scorede mål i Æredivisionens historie, da han fandt holdkammeraten Vito van Croij i dybden efter otte sekunders spil, og dermed stod der 1-0.

Den føring holdt frem til lige før pausne, hvor Vangelis Pavlidis kunne udligne fra ellevemeterpletten til pausestillingen 1-1.

AZ vendte efter pausen

I anden halvleg kom AZ foran efter en lille times spil ved Dani de Wit, som alene med Sparta-keeperen Nick Olij var sikker nok til at gøre det til 2-1.

Den stilling fik ikke lov at stå længe, for bare to minutter senere kunne Vito van Crooij lade sig krone som dobbelt målscorer, da han frækt chippede en bold i mål over Hobie Verhulst på skovtur i AZ-feltet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dermed var kampen åben, men AZ var ikke færdige på målfronten, og fem minutter senere kunne AZ' Milos Kerkez sætte punktum for en hæsblæsende fase af kampen, da han gjorde det til 3-2 på en ripost inde i feltet.

Flere scoringer blev det ikke til, men med en skudstatistik der lød 25-6 i AZ Alkmaars favør, var der ikke det store at sige til, at de løb med en 3-2-sejr.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0