2023-02-05 18:24:35

Vildt drama på De Kuip da PSV smed 2-0-føring i overtiden af topbrag

Feyenoord skaffede sig et sent point i topkampen mod PSV Eindhoven søndag, hvor gæsterne var foran med to, men efter et rødt kort smed føringen på gulvet og indkasserede i overtiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Æresdiv. - 20. runde

FT

FEY

2 - 2

PSV

8'
0 1
Anwar El-Ghazi
Mål
65'
0 1
Armando Obispo
Rødt kort
68'
0 2
Thorgan Hazard
Mål
81'
1 2
Alireza Jahanbakhsh
Mål
90'
2 2
Alireza Jahanbakhsh
Mål

Feyenoord bød søndag PSV Eindhoven indenfor til topbrag i Æresdivisionen, i hvad der skulle vise sig at blive en vaskeægte klassiker af et opgør.

Tidligt i kampen bragte udeholdet fra PSV sig i front på De Kuip i Rotterdam efter et mål af Anwar El-Ghazi. Offensivspilleren blev sat op i højre side af værternes målfelt, og herinde scorede han sikkert med en flad afslutning forbi Timon Wellenreuther.

Efter pausen kom Ruud van Nistelrooys mandskab dog i problemer, da Armando Obispo blev udvist med tyve minutter igen, men det håndterede de i første omgang perfekt.

Et par minutter efter bragte de sig nemlig foran med 2-0 i kampen ved Thorgan Hazard, der lige er kommet til klubben.

Belgieren modtog bolden i venstre side, og herfra tog han et par træk ind i banen, inden han afsluttede udenfor feltet fladt ned i det korte hjørne til 2-0.

Artiklen fortsætter efter billedet

Æresdivisionen -Vildt drama på De Kuip da PSV smed 2-0-føring i overtiden af topbrag
Foto: Pieter Stam De Jonge/AFP/Ritzau Scanpix

Det lignede jo en sejr til gæsterne, der blev sikret her, men det røde kort fik sin indflydelse henimod slutningen af kampen, hvor PSV til sidst ikke kunne modstå presset længere.

Først reducerede Alireza Jahanbakhsh med ti minutter tilbage af kampen, da han ankom sent i PSV-feltet og headede et indlæg flot i mål til 1-2.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dernæst var det dybt inde i overtiden nok engang selvsamme Jahanbakhsh, der kom på måltavlen med sit andet mål i kampen, der dermed gjorde ham til overtidshelt.

Den indskiftede iraner modtog en aflevering et godt stykke udenfor målfeltet, men han tog chancen med en placeret afslutning rundt om et par PSV-forsvarere og kunne til sidst se bolden tage indersiden af sidenettet og gå i mål.

Ekstasen brød ud på De Kuip, som jublede over det sene point, der holder dem på førstepladsen to point foran AZ Alkmaar og tre point foran Ajax på tredjepladsen, mens gæsterne fra PSV for nu må tage til takke med en fjerdeplads fire point efter.

Du kan se målene fra det dramatiske opgør øverst i artiklen her.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Æresdiv. - 20. runde

FT

FEY

2 - 2

PSV

8'
0 1
Anwar El-Ghazi
Mål
65'
0 1
Armando Obispo
Rødt kort
68'
0 2
Thorgan Hazard
Mål
81'
1 2
Alireza Jahanbakhsh
Mål
90'
2 2
Alireza Jahanbakhsh
Mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0