2021-05-13 23:18:04

Dansk hattrick og masser af mål på Island

Der var flere danskere i hopla og i målhumør i islandsk fodbold, da blandt andet Thomas Mikkelsen scorede et hattrick for Breidablik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Torsdag aften blev tredje runde i den islandske liga sparket i gang, og her var der flere danskere, som bragte sig selv i fokus med mål.

I opgøret mellem Breidablik og Keflavik, vandt førstnævnte med 4-0 hjemme i Kópavogur, hvor Thomas Mikkelsen var ustyrlig foran mål, da han scorede hele tre mål.

Han åbnede ballet for Breidablik efter 11 minutter, da han var sikkerheden selv fra straffesparkspletten, men det var først efter 67 minutter, at Mikkelsen scorede sit andet mål.

Men så gik det i den grad stærkt. I løbet af to minutter havde han nemlig scoret et vaskeægte hattrick, hvor Keflavik ikke kunne styre den tidligere OB-angriber. 

Til sidst gjorde Breidablik det også til 4-0, men denne gang lod Mikkelsen Kristinn Steindorsson få æren.

Nikolaj Hansen på pletten for Vikingur

Mikkelsen var dog ikke den eneste dansker, der havde mål i støvlerne på Island torsdag aften, da den tidligere Slagelse og HB Køge-spiller Nikolaj Hansen scorede to mål i Vikingurs 3-2-sejr over Stjarnan.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det var en god præstation af den 28-årige Hansen, som gav Vikingur den perfekte start, da han scorede til 1-0 efter kun fem minutter. 

Hans andet mål blev scoret på straffe i et opgør, hvor han også viste de danske farver flot frem på Island.

Valurs farlige dansker duo 

I opgøret mellem Valur og Kopavogs vandt førstnævnte med 3-2 i Reykjavik, og det kan de blandt andet takke en dansk duo for.

Patrick Pedersen og Christian Køhler kom nemlig på tavlen i et opgør, hvor Valur sikrede sig sejren i overtiden, da Almarr Ormarsson gjorde det til 3-2.

Sikke en runde af de forskellige danskere i den islandske liga, hvor især Thomas Mikkelsen og Nikolaj Hansen gjorde viste sig godt frem.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0