2022-09-22 10:30:02

Dybala stikker til Allegri: Enkelt at arbejde med Mourinho

Det har været godt at skifte Juventus og Massimiliano Allegri ud med Roma og Jose Mourinho, mener Paulo Dybala.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 8. runde

FT

INT

1 - 2

ROM

Paulo Dybala har fået en solid start på karrieren i Italiens hovedstad. Det er blevet til fire mål i otte kampe for Roma, og argentineren roser allerede sin nye træner – og sender samtidig en sagte stikpille til Massimiliano Allegri.

Det er ikke på grund af manglende spilletid, at Dybala er efter sin gamle træner. Det handler mere om trænerens ageren i forbindelse med argentinerens kontraktudløb.

- De sidste par år i Juventus har ikke været lette. At stå uden kontrakt var uventet, fordi jeg havde en aftale om at forlænge, men så ændrede tingene sig for klubben og manageren, som havde et nyt projekt i tankerne.

- En ændring af scenariet gjorde mig godt, fortæller Dybala til ESPN.

Dybala har spillet 607 ud af 720 mulige minutter denne sæson, og det er takket være Jose Mourinho, der allerede sidste sæson var varm på argentineren. Den portugisiske træner ringede selv for at overtale Dybala om, at Roma var det rette skridt.

Artiklen fortsætter efter billedet

Serie A -Dybala stikker til Allegri: Enkelt at arbejde med Mourinho
Foto: Alessandro Garofalo/Reuters/Ritzau Scanpix

- Mourinho ringede til mig, og på få minutter besluttede jeg mig. Han og sportsdirektøren fortalte mig om projektet og ønsket om at fortsætte med at vinde, som de gjorde sidste år. At være hovedperson på et hold som dette hjælper mig meget.

Den argentinske angriber har heller ikke meget andet en ros til overs, når han bliver spurgt om sin nye træner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- At arbejde med ham er enkelt. Jeg taler med ham om alt. Han kender alle spillerne. Han har et personale, der fungerer meget godt. Jeg blev overrasket over Mourinhos ydmyghed. Han behandler alle på samme måde. Nogle gange kan det give et andet billede end det, du ser på banen.

28-årige Paulo Dybala er i skrivende stund til landsholdssamling med Argentina, der skal spille venskabskampe mod Honduras og Jamaica.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 8. runde

FT

INT

1 - 2

ROM

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0