2022-08-14 20:50:27

Kæmpe overtidsdrop kostede Cremonese point

Fiorentina og Cremonese spillede en dramatisk kamp med fem mål og direkt rødt kort, hvor et overtidsdrop blev afgørende for Fiorentinas 3-2-sejr. Andetsteds spillede Lazio og Bologna 10 mod 10 en hel halvleg, da Lazio vendte et 0-1-nederlag til en 2-1-sejr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fiorentina var storfavoritter i deres opgør mod oprykkerne fra Cremonese, og det skulle blive en dramatisk fodboldkamp mellem de to hold.

Efter godt et kvarters spil kunne Fiorentina bringe sig i front, da Cristian Kouames forrygende forarbejde havnede for fødderne af Giacomo Ventura, som bragede bolden i kassen til 1-0.

Den føring fik dog kun lov at stå få minutter, før oprykkerne svarede prompte igen med målet til 1-1, da Paolo Ghiglione fandt David Okereke med et glimrende indlæg, som nigerianerne headede i kassen.

Efter 34 minutters spil kom Real Madrid-floppet Luka Jovic på tavlen for Fiorentina, da han gjorde det til 2-1 efter at have sat et par modstandere på kanten af det lille felt og banket bolden fladt i mål.

Da Cremoneses Gonzalo Escalante få minutter før pausen så direkte rødt for en sen tackling på Youssef Maleh.

Dermed var pausestillingen 2-1 til Fiorentina.

Cremonese-comeback forpurret i tillægstid

Artiklen fortsætter efter annoncen

Cremonese fik udlignet efter pausen, og den udligning stod Matteo Bianchetti for på spektakulær vis.

I det 68. minut blev et hjørnespark svinget direkte mod mål, og da målmanden måtte bokse inde fra stregen var forsvarsspilleren på pletten til at prikke bolden over stregen.

Dermed så det ud til, at Cremonese var på vej mod et usandsynligt point en mand i undertal, men den tidligere Inter-keeper Ionut Radu skulle vise sig at blive dyr for oprykkerne.

Til trods for at have stået en brandkamp, fik den rumænske målmand nemlig fejlvurderet et indlæg fra Rolando Mandragora fuldkommen, og i en besynderlig situation endte han med at bokse bolden i eget net til slutresultatet 3-2.

To røde kort i Lazio-comeback

Artiklen fortsætter efter annoncen

Andetsteds i rækken havde Lazio hjemme på Olimpico besøg af Bologna.

Den kamp fik også sin portion drama, da hjemmeholdets målmand Luis Maximiano så rødt efter seks minutters spil, da han samlede en bold op uden for feltet.

Da Bologna en halv time senere blev tildelt et straffespark, så det rigtig svært ud, da Marko Arnautovic havde gjort det til 1-0 fra ellevemeterpletten.

I de døende sekunder af første halvleg blev der der dog tændt et lille håb, da Bolognas centerback Adama Soumaoro blev udvist for sin anden advarsel.

Det lige antal spillere på banen ændrede kampen til Lazios fordel, og efter et 25 minutter af anden halvleg mundede godt forarbejde fra Manul Lazzari ud i en udligning til 1-1 ved et selvmål af Lorenzo De Silvestri.

Og det skulle også blive til 2-1 ved Ciro Immobile, da angriberen blev fundet af Sergej Milinkovic-Savic inde i feltet.

Dermed vendte Lazio et truende 0-1-nederlag til en 2-1-sejr.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0