2023-03-18 22:46:20

Milan skuffede fælt mod Udinese trods rekorder til Zlatan

Zlatan Ibrahimovic blev Milans ældste anfører og Serie A's ældste målscorer, men det endte i en meget skuffende aften for de forsvarende mestre, som tabte med 1-3 til Udinese.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 27. runde

FT

UDI

3 - 1

ACM

9'
1 0
Roberto Pereyra
Mål
45'
1 0
Andrea Sottil
Rødt kort
45'
1 1
Zlatan Ibrahimovic
Mål på straffe
45'
2 1
Beto
Mål
70'
3 1
Kingsley Ehizibue
Mål

Milan skulle bruge tre point for at holde Roma fra fadet i top fire striden, og det skulle en tur til Dacia Arena i Udine forhåbentlig kaste af sig.

Rossoneri var uden Simon Kjær fra start, mens 41-årige Zlatan Ibrahimovic havde fundet vej til startelleveren for første gang i et år. Den svenske veteran bar sågar også anførerbindet, og det gør ham til Milans ældste anfører nogensinde.

Han kunne dog ikke gøre noget ved, at Udinese kom bedst ud til opgøret, da de bragte sig foran efter 10 minutters spil.

Det skyldtes en dårlig aflevering fra Ismael Bennacer, som Fikayo Tomori slet ikke var opmærksom på, og så kunne Lazar Samardzic samle bolden op og sende den videre til Roberto Pereyra, der gjorde det til 1-0.

Milan overtog initiativet efter føringsmålet, hvor både Zlatan Ibrahimovic og Brahim Diaz fik reddet forsøg af Marco Silvestri.

Rekord-Zlatan efter kontroverser

Artiklen fortsætter efter billedet

Serie A -Milan skuffede fælt mod Udinese trods rekorder til Zlatan
Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix

Lige på halvlegens faldereb blev Milan tildelt et straffespark efter VAR-tjek for hånd på bolden, og her påtog kaptajn Ibrahimovic sig ansvaret for at bringe sit hold i front.

Gik bolden i nettet, ville den svenske veteran nemlig også slå en vild rekord – nemlig rekorden for ældste Serie A-målskytte nogensinde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I første omgang så det dog ud til at måtte blive ved håbet, for Silvestri gjorde akrobatisk figur på stregen og pillede Zlatans afslutning.

Ved næste spilstop stod det dog klart, at Beto var løbet ind i feltet før tid, og de fik cheftræner Andrea Sottil til at se rødt og derefter indkassere en udvisning for sin holdning til kendelsen.

Silvestri kunne da heller ikke hive endnu en pragtredning ud af ærmet, og så havde Zlatan Ibrahimovic pludselig udlignet til 1-1 og slået en rekord.

Den højdramatiske første halvleg var til gengæld ikke ovre endnu, for skurken Beto, der forinden havde spoleret Silvestris redning, blev pludselig helt for Udinese fem minutter inde i overtiden.

Den portugisiske angriber dukkede op i feltet, hvor han modtog Isaac Success' aflevering, og den kunne han ubesværet omsætte til en 2-1-føring på bekostning af et utroligt passivt Milan-forsvar.

Det var også den stilling, de to hold gik til pause med

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udinese øgede

Milan overtog initiativet igen efter pausen, men det var ikke rigtig fordi, det blev så farligt for gæsterne.

Der var ikke de store antræk til større chancer, og derfor ramte det ekstra hårdt, da Udinese kunne øge føringen 20 minutter før tid.

Det var Kingsley Ehizibue, der dukkede op bagerst i feltet og prikkede bolden i kassen, efter Malick Thiaw var gået i græsset med appeller for et frispark og dermed ophævede offsiden.

Milan forsøgte sig med at vise tænder, men det var meget sporadisk hvad Rossoneri havde at diske op med i opgøret.

I det hele taget virkede mandskabet idéforladte, og det endte da heller ikke med flere scoringer til de forsvarende mestre, som kan blive overhalet af Roma, såfremt de henter point i Rom-derbyet søndag.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie A - 27. runde

FT

UDI

3 - 1

ACM

9'
1 0
Roberto Pereyra
Mål
45'
1 0
Andrea Sottil
Rødt kort
45'
1 1
Zlatan Ibrahimovic
Mål på straffe
45'
2 1
Beto
Mål
70'
3 1
Kingsley Ehizibue
Mål

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0