2023-01-24 16:53:58

Nainggolan åbner for Serie B: Vil hjælpe Daniele De Rossi

Radja Nainggolan er på udkig efter en ny klub, og nu åbner han op for at skifte til SPAL, hvor hans ven Daniele De Rossi er cheftræner. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie B - 22. runde

FT

CAG

2 - 1

SPA

Radja Nainggolan skiftede i sommeren 2021 hjem til belgiske Royal Antwerp, men forholdet mellem ham og klubben er gået skævt, derfor er han på udkig efter en ny udfordring. 

Den 34-årige midtbanespiller har været involveret i flere uheldige episoder i Antwerp, han har blandt andet fået frataget sit kørekort og røget E-cigaret på bænken under en kamp. 

I december forlød det, at Antwerp ville ophæve aftalen med Nainggolan, og nu udtaler han selv, at han er åben for at vende tilbage til Italien, hvor han er blevet sat i forbindelse med Serie B-klubben SPAL, som har Daniele De Rossi som træner.

- Jeg har hørt om det i dag, vi har et venskab, som går ud over fodbolden. Hvis han har brug for mig, vil jeg give en hjælpende hånd. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Serie B -Nainggolan åbner for Serie B: Vil hjælpe Daniele De Rossi
Foto: James Arthur Gekiere/AFP/Ritzau Scanpix

- SPAL er ikke det eneste hold, som gerne vil have mig, men jeg kigger efter et spændende projekt. Daniele er i gang med sit første år som træner, og jeg vil gerne hjælpe ham, udtaler Nainggolan ifølge Gianluca Di Marzio. 

Radja Nainggolan har en stor fortid i italiensk fodbold, han er noteret for 367 kampe i Serie A og 71 kampe i Serie B. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

SPAL er i øjeblikket nummer 14 i Serie B.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Serie B - 22. runde

FT

CAG

2 - 1

SPA

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0