2022-06-05 23:00:37

Palermo tættere på Serie B efter sejr

Palermo tog først stik i kampen om en plads i næste sæsons Serie B, da de slog Padova med 1-0 i det første af to opgør i playoff-finalen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er ved at være mange år siden, at Palermo sidst har været i Serie A, da de i de to seneste sæsoner blot har været en del af Serie C.

Det kan dog være, at der ligger en tilværelse i Serie B og venter i næste sæson, da de søndag aften spillede playoff-finale mod Padova.

De to Serie C-mandskaber skal nemlig ud i to kampe om en plads i Serie B, og det første opgør fandt sted søndag aften, hvor Padova havde hjemmebane på Stadio Euganeo.

Hjemmeholdets fans fik dog ikke noget at fejre, da Palermo kunne rejse hjem med en vigtig 1-0-sejr i bagagen.

Artiklen fortsætter efter billedet

Serie C -Palermo tættere på Serie B efter sejr
Foto: Ricardo Moraes/Reuters/Ritzau Scanpix

Kampens eneste mål faldt efter ti minutter, da Roberto Floriano skabte stor jubel. Målet opstod dog lidt tilfældigt, da Padova-defensiven ikke kunne cleare bolden i eget felt. 

I stedet ramte bolden en Palermo-spiller, så den røg over til Floriano foran mål, og så kunne han banke gæsterne i front.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De går dermed til returopgøret på eget græs med et godt udgangspunkt. Opgøret på Stadio Renzo Barbera i Palermo bliver spillet den 12. juni.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0