2021-05-09 18:04:15

Hjulsager på pletten igen i målrigt opgør

Andrew Hjulsager scorede for anden kamp i træk, da Oostende tabte med 3-5 til Mechelen, hvor der i den grad var gang i den.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mechelen og Oostende leverede stor underholdning i den belgiske liga, da de to mandskaber tørnede sammen i Mechelen.

Her var danske Andrew Hjulsager med fra start hos gæsterne, og han ville markere sig positivt i løbet af opgøret, hvor Oostende fik en god start, da de bragte sig foran med 1-0 efter 14 minutter på et Fashion Sakala-scoring.

Opturen fortsatte 16 minutter senere, da Arthur Theate gjorde det til 2-0 til gæsterne, men så faldt Oostende fuldstændig sammen, da Mechelen vendte opgøret rundt på hovedet.

I løbet af blot fire minutter havde de nemlig udlignet og skabt status quo i opgøret inden pausen. Og i anden halvleg fik Mechelen godt nok gang i netmaskerne.

Efter 66 minutter bragte Nikola Storm nemlig hjemmeholdet foran med 3-2. Oostende kom dog tilbage ti minutter før tid, da Hjulsager sørgede for den vigtige udligning og scorede sit femte sæsonmål i den belgiske liga.

Men det var ikke nok, da Mechelen scorede to mål i slutfasen, og dermed endte det med en 5-3-sejr til hjemmeholdet over Oostende, hvor Hjulsager kom på tavlen.

26-årige Andrew Hjulsager har kontrakt med Oostende til sommer 2022.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0