2021-07-21 21:21:27

Barca vandt første test på albansk hattrick

Rey Manaj var brandvarm, da han blev skiftet ind efter pausen og scorede tre kasser i Barcelonas første testkamp efter ferien, som endte 4-0 mod Gimnastic. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Barcelona spillede onsdag aften deres første testkamp frem mod den kommende sæson, og her var sparringspartneren Gimnastic fra den tredjebedste spanske række.

La Liga-mandskabet var uden Martin Braithwaite, der har fået forlænget sin ferie efter EM, ligesom store profiler som Antoine Griezmann og Frenkie De Jong heller ikke var i truppen.

Lionel Messi er desuden også fortsat på ferie efter Copa America, men har i skrivende stund heller ikke kontrakt med klubben. 

Af mere prominente navne var til gengæld Sergino Dest, Gerad Pique, Miralem Pjanic, Riqui Puig og Sergio Roberto i startopstillingen, ligesom nyindkøbet 18-årige Yusuf Demir startede.

Alligevel kunne Barca ikke nedbryde Gimnastic i en første halvleg, hvor det mest dramatiske højdepunkt fandt sted fem minutter før pausen, da de undertippede gæster fik direkte rødt for en nødbremse på Riqui Puig.

Efter pausen blev hele holdet skiftet for Ronald Koemans tropper, og det udnyttede særligt en spiller til at vise sig frem.

24-årige Rey Manaj gjorde det til 1-0 efter en times spil, da han modtog bolden i feltet, drejede rundt om sig selv og tordnede den op i nettaget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den albanske angriber var langt fra færdig med målene, men inden da bragte Alex Collado sig også på tavlen, da han gjorde det til 2-0 i det 84. minut med en afrettet afslutning udenfor feltet, der snød keeperen og strøg i kassen.

I det 86. minut blev det også 3-0 ved Rey Manaj, der styrede et indlæg til bageste stolpe i nettet med brystkassen, inden han lukkede og slukkede til 4-0 i det 90. minut.

Her udnyttede den tidligere Inter-angriber et straffespark og sikrede sig sit hattrick.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0