2023-01-27 16:16:27

Evjen og Hedlund nettede for Brøndby i Mensahs comeback

Brøndby sikrede sig fredag en sejr på 2-1 over Elfsborg i en testkamp. Her kom Håkon Evjen og Simon Hedlund på tavlen, mens Kevin Mensah fik comeback.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

BIF

2 - 1

ELF

12'
0 1
Alexander Bernhardsson
Mål
32'
1 1
Håkon Evjen
Mål
90'
2 1
Simon Hedlund
Mål

Brøndby IF skulle fredag teste formen af, da der kom svensk besøg på Vestegnen.

Her lagde Elfsborg nemlig vejen forbi, hvor de havde en gammel BIF-kending i form af Johan Larsson med i startopstillingen, som dermed skulle møde sin tidligere klub.

Fra en gammel BIF-spiller til en ny, da cheftræner Jesper Sørensen havde valgt at starte med Håkon Evjen i startopstillingen, som var nordmandens første start, siden han kom til klubben.

Den nye Brøndby-nordmand var en del af en tæt indledning, hvor begge mandskaber forsøgte at kontrollere spillet.

Her var det en anden norsk BIF-spiller i form af Ohi Omoijuanfo, som var tæt på at sparke værterne i front efter små ti minutter, men Elfsborg-keeperen var klar inde på stregen med en redning.

Det var gæsterne nok glade for, fordi minuttet senere var den gal nede i den anden ende, da Michael Baidoo formåede at spille Alexander Bernhardsson fri, og så kunne svenskeren bringe Elfsborg foran med 1-0.

Artiklen fortsætter efter billedet

Træningskampe -Evjen og Hedlund nettede for Brøndby i Mensahs comeback
Foto: Brøndby IF

Scoringen satte dog kun gang i Brøndby, som nu begyndte at tage fat om spillet, og det gav fuld gevinst efter 33 minutter, da Evjen stemplede ind i opgøret.

Nordmanden formåede nemlig at banke Brøndby tilbage i kampen, da han blev spillet flot fri af Nicolai Vallys, og så var der skabt balance i regnskabet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Comeback til Mensah og Hedlund i hopla
I anden halvleg skulle Brøndby forsøge at snuppe føringen, og i flere omgange var det tæt på at lykkedes.

Mathias Kvistgaarden og Joe Bell var tæt på at skabe BIF-jubel, men gæsterne fra Elfsborg var også farlige nede i den anden ende.

Danske Jeppe Okkels fik nemlig vist sig frem med flere gode aktioner, hvor han selv var tæt på at komme på tavlen, mens han ligeledes var ved at blive noteret for en assist.

Der kom dog ingen mål i anden halvleg, men opgøret var langt fra overstået. Brøndby og Elfsborg havde nemlig besluttet, at de skulle spille tre gange 40 minutter, så der manglede en halvleg endnu.

Gennem opgøret blev der skiftet en del ud på begge hold, hvor blandt andet Anis Ben Slimane kom ind og fik spilletid. Han har ellers været sat i forbindelse med et skifte til fransk fodbold, men fredag var han stadig BIF-spiller

I de sidste 40 minutter fik Kevin Mensah desuden comeback i BIF-trøjen, efter han har siddet ude med en skade siden 6. marts.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mensah fik hurtigt noget at glæde sig over, da Simon Hedlund gjorde det onde mod sin tidligere klub. Efter to minutter havde svenskeren nemlig fået nettet til at blafre, og så var Brøndby foran 2-1.

Mensah fik 30 minutter i sit comeback, da han blev udskiftet ti minutter før tid. Det så dog ud til, at udskiftningen var planlagt, da der var smil på læben hos Mensah.

I slutfasen pressede Elfsborg på for en udligning, hvor Okkels i flere omgange kom afsted på kanten.

Brøndby havde dog godt styr på sagerne, og derfor endte kampen med en dansk sejr på 2-1 over Elfsborg.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

BIF

2 - 1

ELF

12'
0 1
Alexander Bernhardsson
Mål
32'
1 1
Håkon Evjen
Mål
90'
2 1
Simon Hedlund
Mål

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0