2022-09-22 15:31:43

FC Norsjælland smed 2-0-føring mod HSV på 7 minutter

FC Nordsjælland var godt på vej mod sejren, men i løbet af syv minutter fik Hamburger SV vendt 0-2 til 2-2, og dermed endte testkampen med en deler.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Torsdag eftermiddag var FC Nordsjælland taget en tur til Nordtyskland for at teste formen af i en kamp mod Hamburger SV.

Det var dog ikke reserverne, som Flemming Pedersen havde taget med en tur til Tyskland, da spillere som Andreas Hansen, Kian Hansen, Mads Hansen og Wahid Faghir startede inde.

Desuden var der comeback til Erik Marxen, som ikke har været i kamp siden den 6. august i 3F Superligaen.

Selv om der var chancer i begge ender, var det først efter 58 minutter, at der endelig kom gang i kampen, og det var endda med en dansk scoring.

FC Nordsjælland slog nemlig til på en omstilling, hvor Mads Hansen til sidst kunne drive bolden fremad. På kanten af feltet sendte FCN-profilen så et skud afsted med venstrebenet.

Det lignede dog, at HSV-keeper Matheo Raab havde styr på situationen, da han fik en hånd på, men bolden endte alligevel med at flyve i mål til 1-0. 

FC Nordsjælland kom også foran 2-0, da Benjamin Nygren satte foden på et indlæg. Det var dog Lasso Coulibalys fortjeneste.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FCN-ghaneseren tog nemlig sagen i egen hånd og driblede forbi hele fem HSV-spillere, inden han valgte at smide en bold på tværs til Nygren.

Dermed var Farum-klubben godt på vej mod en sejr, men i slutfasen faldt de helt sammen.

Efter 82 minutter splittede HSV nemlig nemt FCN's forsvar, og så kunne Tom Sanne heade et indlæg i kassen.

Syv minutter senere var den så gal igen, da HSV fik et frispark et par meter uden for feltet. Det var Anssi Suhonen, som fik ansvaret for det, og han sendte flot bolden i mål til 2-2.

Det endte også med at blive kampens sidste scoring, og derfor må FC Nordsjælland rejse retur til Farum med en uafgjort, selv om de var foran med 2-0.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0