2023-01-30 09:45:01

FC Roskilde er træt af at møde de samme: Nedlagde svenskere

2. divisionsklubben FC Roskilde vandt med 4-2 over Superettan-mandskabet Trelleborgs FF, og det glæder manager Jack Majgaard sig over. Han synes, at spillerne leverede godt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

VAR

2 - 0

TRE

FC Roskilde testede formen af mod svenske Trelleborgs FF i weekenden, og her blev det til en 4-2-sejr til det danske 2. divisionsmandskab i Roskilde. 

Jack Majgaard, der er FC Roskilde-manager, siger til FCR TV, at 2. divisionsklubben var godt spillende, hvor anden halvleg var bedst. 

- Det var egentlig en rigtig fin kamp, og det var også en lærerig kamp. Jeg synes, at det var to forskellige halvlege, men jeg synes, at vi spillede okay i begge halvlege. 

- Første halvleg lavede vi nogle fejl, som blev straffet. Det er måske meget naturligt, når vi spillede med en relativt uprøvet bagkæde. De har i hvert fald ikke spillet så mange minutter sammen. 

- Det giver nogle små fejl. Jeg synes til gengæld, at spillet med bolden var rigtig fint i første halvleg, men vi skulle have været lidt skarpere på den sidste tredjedel og få skabt nogle chancer. Alle de ting, som vi manglede i første halvleg, fik vi i anden halvleg. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Træningskampe -FC Roskilde er træt af at møde de samme: Nedlagde svenskere
Foto: FC Roskilde

- Vi blev endnu bedre og hurtigere til at flytte bolden inde på banen, og vi var også dygtige til at minimere fejlen i forsvarsspillet. Vi fik spillet chancerne ganske store og leverede også nogle fine mål, siger Jack Majgaard til FCR TV. 

Manageren fortæller, at det var godt at få lidt afveksling ved at møde en svensk modstander.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er snart trætte af at møde de hold, som vi møder til dagligt, og det er meget sjovt at prøve at spille mod en anden kultur og nogle andre spillere, som man måske ikke kender så godt.

FC Roskilde er nummer syv i 2. division.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

VAR

2 - 0

TRE

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0