2022-12-08 20:17:57

Newcastle smadrede saudiarabisk-mandskab i målfest

Newcastle var flyvende i torsdagens testkamp mod Al-Hilal fra Saudi-Arabien, da de vandt med hele 5-0. Her noterede Joelinton og Miguel Almiron sig begge for to scoringer hver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Newcastle er i denne tid taget et smut til Saudi-Arabien, hvor de er en del af Diriyah Season Cup som forberedelse til Premier League, som starter efter jul.

Her skulle de torsdag i aktion mod saudiarabiske Al-Hilal, og der fik Newcastle i den grad vist målnæsen frem, hvor Joelinton var i hopla første halvleg.

Efter kun otte minutter havde han nemlig gjort det til 1-0, da han ved bagerste stang headede et flot Jacob Murphy-indlæg ind i kassen, og så var brasilianeren i gang.

Han var nemlig også manden bag 2-0-målet, da han efter 43 minutter igen var på pletten.

Denne gang viste Joelinton sin fart, da han løb fra alt og alle efter en Joe Willock-stikning, og så kunne Newcastle-angriberen til sidste sende bolden ind i netmaskerne. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Træningskampe -Newcastle smadrede saudiarabisk-mandskab i målfest
Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var dog lidt heldigt, da Al-Hilal-keeper Abdullah Al Muaiouf var tæt på at redde på stregen.

Almiron overtog taktstokken
Hvor det var Joelinton, som var flyvende før pausen, var det i stedet Miguel Almiron, som viste skarpheden efter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter sin indskiftning formåede han nemlig i løbet af fem minutter at score to mål og gøre det til 4-0. Den første scoring kom efter 75 minutter, da Almiron straffede et boldtab og hurtigt fik sparket kuglen i kassen.

Fem minutter senere noterede han sig så for en flot flugter, da han fra en spids vinkel bankede Newcastle på 4-0, og så var det opgør lukket og slukket.

19-årige Dylan Stephenson ville dog også lege med, og seks minutter før tid fik han scoret kampens sidste scoring i Newcastles 5-0-sejr og Al-Hilal.

Newcastle skal igen i aktion den 17. december, hvor de skal op imod Rayo Vallecano, inden det går løs fire dage senere i Carabao Cuppen mod Bournemouth.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0