2023-01-15 10:00:01

Avanzini klar til eventyr i Malaysia: Min første tanke var telefonfis

Sebastian Avanzini skal det næste år tørne ud for Kuala Lumpur City FC i Malaysia, men i starten troede han ikke på tilbuddet fra østen. Han troede nemlig, at det var telefonfis fra Kevin Ray Mendoza.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sebastian Avanzini har været uden klub siden i sommer, men han har nu pakket kufferten og rejst østpå, da han har skrevet under på en aftale med Kuala Lumpur City FC.

Det er derfor noget af et skridt, som midtbanespilleren har taget, efter han senest har været forbi klubber som Hvidovre IF og Hobro IK, men Avanzini havde brug for et eventyr.

Han fortæller nemlig til bold.dk, at han kæmpede med motivationen efter balladen med Hobro, hvor han ikke måtte spille fodbold i et halvt år.

- Jeg manglede en ny udfordring, som virkelig kunne motivere mig. Så derfor jagtede jeg primært en klub uden for landets grænser.

- Jeg vil også gerne være ærlig at sige, at jeg overvejede alle tænkelige scenarier. 

Avanzini kom dog frem til, at han ikke kunne undvære fodbolden og konkurrencen på et højt niveau, og derfor er han nu at finde i Malaysia.

- Jeg var nødt til at spørge mig selv om, hvad der virkelig betød noget for mig. Udover at spille fodbold, ønsker jeg at opleve verdenen samt andre kulturer. Da jeg fandt frem til dette, gik jeg all-in på et skifte uden for landets grænser, og nu har jeg skrevet kontrakt med Kuala Lumpur City FC.

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -Avanzini klar til eventyr i Malaysia: Min første tanke var telefonfis
Foto: Kuala Lumpur City FC

Fra prøvetræning i Spanien til skifte til Malaysia
Sebastian Avanzini havde dog ikke et skifte til Kuala Lumpur City FC i tankerne i slutningen af 2022.

Her gik Avanzini nemlig rundt med en drøm om et fodboldeventyr i Spanien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Tilbage i november var jeg til prøvetræning i Spanien, hvor jeg røg ned til en klub, som hedder Talavera De La Reyna i den tredjebedste række i spansk fodbold. Her var jeg i små to uger.

- Det var jo mega fedt, og som enhver anden nok også ville have det, duftede det jo helt rigtigt at komme til en klub lidt uden for Madrid og spille fodbold. 

- Jeg havde en helt vild fed oplevelse. Undervejs i mit ophold tænkte jeg da også, at jeg sagtens kunne se mig selv spille her. 

Men så fik han lige pludselig et opkald fra Asien en af de sidste dage i Madrid, og så gik det rigtig stærkt for Avanzini.

- Jeg fik så en opringning nede fra Malaysia. Jeg har dog været i dialog med dem i halvandet år, fristes jeg til at sige. Det har været dog lidt løst og småt, uden der har været noget konkret på bordet, men nu kom muligheden, og så tøvede jeg ikke.

Frygtede telefonfis fra Kevin Ray Mendoza
I Malaysia kommer Sebastian Avanzini til at spille sammen med et velkendt ansigt, da Kuala Lumpur City FC har den tidligere AC Horsens-keeper Kevin Ray Mendoza i truppen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Venskabet med Ray Mendoza gjorde da også, at Avanzini faktisk troede, at opkaldet fra Malaysia var en joke.

- Livet er et større spil af tilfældigheder, og der er den her tunge på vægtskålen i form af Kevin Ray Mendoza, som er min gode kammerat, som jeg spillede sammen med tilbage i AC Horsens.

- Da jeg så fandt ud af, at det rent faktisk ikke var telefonfis eller Kevin, som sad og lavede et eller andet mærkeligt, så kunne jeg mærke, at det var præcis det, som jeg havde visualiseret for mig selv i rigtig mange år.

Derfor kender Avanzini også godt til klubben, da han er blevet klædt godt på af Ray Mendoza, og derfor skal han nu tørne ud for Kuala Lumpur City FC det næste år.

Det er dog noget helt andet, som han nu står over for, end det han blandt andet har oplevet i Superliga- og NordicBet Ligaen.

- De største klubber i Malaysia har kæmpe store budgetter. Derfor vil der naturligvis også være nogle rigtig dygtige fodboldspillere herovre, så det glæder jeg mig til, lyder det fra Sebastian Avanzini til bold.dk.

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce