2022-06-25 13:52:01

Norsk opgør udsættes efter smitteudbrud

Opgøret mellem Jerv og Molde i Eliteserien er blevet udsat, da Jerv ikke kan stille op grundet smitteudbrud i spillertruppen. Det bekræfter blandt andet Molde på sin hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Søndag skulle Jerv og Molde krydse klinger i Eliteserien, men nu må de to klubber affinde sig med, at en ny dato for kampen skal findes.

Det skyldes, at en række Jerv-spillere er blevet smittet med corona. Ifølge norske Discovery har Jerv mindre end 11 spillere til rådighed, og derfor er det ikke muligt for dem at stille hold til kampen.

Og i Jerv-lejren er stemningen naturligvis ikke helt god.

- Det er selvfølgelig meget kedeligt. Vi har set frem til og glædet os til kampen, men vi så det komme. Vi havde ingen sager inden pokalkampen mod Fram Larvik i onsdags, men det begyndte at tikke ind i fredags, og der er kommet flere smittetilfælde i dag. Jeg går ud fra, at der kommer flere i fremtiden, siger daglig leder Jon Ole Reinhardsen til Discovery i Norge.

Begge mandskaber spiller pokalkamp i næste uge. Molde indtager i skrivende stund en andenplads i den bedste norske række, mens Jerv er på 15. pladsen.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0