2022-06-25 20:21:02

Reese-mål og Holse-assist i Eliteserien

Søren Reese scorede et vigtig mål i Haugesunds 4-2-sejr over Viking i Eliteserien, mens Carlo Holse assisterede i Rosenborgs 3-1-sejr over Kristiansund.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lørdag aften var Viking på besøg hos Haugesund i den norske Eliteserien, og sidstnævnte var på en vigtig opgave. Tre point skulle til, hvis Søren Reese og co. skulle spille sig væk fra nedrykningspladserne.

Haugesund havde fire danskere i startopstillingen. Søren Reese, Peter Therkildsen, Julius Eskesen og Anders Bærtelsen.

Og der skulle kun gå fire minutter, før udeholdets Daniel Seland Karlsbakk gjorde det til 1-0, men hjemmeholdet svarede hurtigt igen med hjælp fra angriberen Alioune Ndour, som udlignede fire minutter senere.

Efter 20 minutters spil kom udeholdet igen foran, men Ndour var igen manden, der bragte Haugesund tilbage i kampen efter 52 minutter. 

Det så længe ud til, at 2-2 ville blive det endelige resultat, men seks minutter før tid bragte Reese hjemmeholdet i front, og i overtiden blev det også 4-2.

Holse-assist mod bundprop

Også Rosenborg og Carlo Holse var i kamp lørdag, hvor bundproppen Kristiansund var kommet på besøg. Angriberen Ole Saeter stjal showet med et hattrick, som sikrede hjemmeholdet en 3-1-sejr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nordmandens første kasse kom efter fire minutter, og det var Holse, der havde næstsidste fod på scoringen.

Victor Jensen startede også inde for Rosenborg, som i skrivende stund indtager fjerdepladsen. Der er ti point op til Lillestrøm på førstepladsen.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0