2022-06-26 20:13:21

Vesterlund sikrede remis med mål og assist

Danske Niklas Vesterlund sikrede sin norske klub Tromsø en uafgjort ude mod Sandefjord, da han både scorede og lagde op i 2-2-kampen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Søndag blev der spillet masser af fodbold i Norge, hvor Eliteserien bød på flere ligakampe, hvor blandt andre Tromsø med danske Niklas Vesterlund og Jakob Haugaard var i aktion ude mod Sandefjord. 

Her skulle gæsterne komme bagud med ikke bare 0-1, men også 1-2 i anden halvleg og helt indtil ti minutter før tid, inden det lykkedes at redde et 2-2-resultat i land - særligt takket være danske Vesterlund. 

Den danske 23-årige spiller stod nemlig selv bag udligningen til 1-1 lige efter pausen, inden han også lagde assisten til 2-2-målet af Waren Kamanzi, der blev kampens slutresultat. 

Målet var danskerens anden i sæsonen og kroner en god start for ham i den nye sæson, hvor han har spillet i alle klubbens første 11 kampe. 

Andetsteds udmærkede danske Mikkel Maigaard sig med en assist til 2-1 for Sarpsborg 08 mod HamKam i en kamp, som man dog endte med at tabe med 2-3, mens Frederik Holst og topholdet fra Lillestrøm tabte med 0-3 mod Strømsgodset. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0