2021-05-12 20:25:01

Juve-dansker fortsatte vild målform i Østrig

Den Juventus-ejede danske angriber Nikolai Baden Frederiksen scorede sit 17. og 18. sæsonmål for WSG Tirol, der onsdag tabte med 2-3 til Sturm Graz.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Siden årsskiftet har 20-årige Nikolai Baden Frederiksen været i en forrygende målform under sit udlån fra Juventus til østrigske WSG Tirol, og onsdag aften skulle han forsøge at bygge videre på den.

Inden onsdagens møde med Sturm Graz i mesterskabsspillet var det blevet til 12 mål siden nytår, hvilket havde øget hans total til 16 sæsonmål, men det skulle blive endnu bedre onsdag.

Tirol fik en ringe start, hvor man efter 38 minutter havde indkasseret to gange og således var bagud med 0-2.

Men umiddelbart efter slog Nikolai Baden Frederiksen til med en fræk detalje, hvor han fra kanten af feltet fik headet bolden i mål til pausestillingen 1-2.

Det lod dog til, at Sturm Graz havde mest held i sprøjten onsdag, da gæsterne efter 55 minutter bragte sig på 1-3.

Baden Frederiksen gjorde til gengæld sit for at holde WSG Tirol inde i kampen, og efter 72 minutter afsluttede han resolut på en hoppende bold og så var værterne på 2-3.

Men det skulle ikke blive til mere, og derfor er Baden Frederiksen og holdkammeraterne isoleret i bunden af mesterskabsspillet og dagens nederlag betyder, at holdet ikke længere kan nå europæisk kvalifikation, da der resterer to runder af sæsonen.

I samme mesterskabsspil kom den tidligere Silkeborg-anfører Mads Emil Madsen ind med 11 minutter igen i LASK Linz' 4-0-sejr over Wolfsberger. LASK er på tredjepladsen.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0