Sydbank Pokalen -Brønshøj: Skal vi slå AaB er det nu
2008-09-25 14:28:56
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Brønshøj: Skal vi slå AaB er det nu

Brønshøjs træner Bo Henriksen er optimistisk inden mødet med AaB i morgen og håber, at nordjydernes Champions League distraherer dem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I næste uge tager AaB imod Manchester United i Champions League, men inden da skal de lige til Tingbjerg og spille Pokalkamp mod 2. divisionsholdet Brønshøj. Og deres træner Bo Henriksen mener netop, at AaBs Champions League kan blive holdets store chance.

- Det bliver sjovt. Og hvis vi på noget tidspunkt har muligheden for at drille dem lidt, så er det nu, hvor de har så mange andre ting at tænke på. De skal ud og spille Champions League, hvilket er fantastisk for dansk fodbold, og det giver os i mine øjne muligheden, siger Bo Henriksen til bold.dk.

- Hvis de tager bare en lille smule let på det, så kan vi sagtens gå ind og drille dem. Også med det in mente, at så godt kørende er de heller ikke i øjeblikket. De spillede godt i Celtic, men jeg var inde og se dem i Parken, og der var det jo ikke fantastisk spil. Vi går da ud for at vinde kampen og for at drille dem lidt, siger han.

Samtidig understreger han, at Brønshøj selv er godt kørende for tiden og ikke har tabt i de seneste 13 kampe i træk. Det kan sammen med, at AaB måske mangler lidt motivation være med til at skabe miraklet.

- Vi har ikke tabt i 13 kampe, så vi har da en selvtillid, som vi skal ud og bygge videre på, og der er ingen tvivl om, at hvis vi klapper lidt til dem, så kommer de til at hoppe og danse. De fleste vil hellere spille hjemme mod Manchester United end i Tingbjerg. Det er nogle lidt andre rammer, siger Bo Henriksen.

- Det taktiske oplæg er selvfølgelig, at vi skal stå rigtigt i forhold til dem rent defensivt, men vi har også så mange kvaliteter frem af banen, at vi nok skal komme til chancer. Hvis vi kan holde dem fra at lave for mange kasser, så skal vi nok give dem kamp til stregen, siger Bo Henriksen, der giver sit eget hold 15-20 procents chance for at vinde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brønshøj ligger i øjeblikket nummer to i 2. division øst, á point med nummer et B93.


Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

21 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce