Sydbank Pokalen -De danske mestre i problemer i pokalen
2008-09-26 19:02:53
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

De danske mestre i problemer i pokalen

De regerende danske mestre fra AaB leverede en dårlig indsats men vandt 3-2 efter forlænget spilletid mod Brønshøj i aftenens pokalkamp. Til gengæld kom Saganowski på tavlen for første gang.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 3. runde

FT

BRØ

2 - 3

AaB

18'
0 1
Thomas Augustinussen
Mål
36'
1 1
Mads Frost
Mål
57'
2 1
Patrick T. Petersen
Mål
85'
2 2
Marek Saganowski
Mål
99'
2 3
Kasper Risgård
Mål
108'
2 3
Newroz Dogan
Rødt kort

AaB var på en på papiret overkommelig opgave i Landspokalen, da de her til aften gæstede Brønshøj. Men hjemmeholdet bed godt fra sig.

Hvepsene fra Brønshøj startede kampen ganske fint og fik spillet sig frem til en del chancer, men de tabte hurtigt pusten. De regerende danske mestre kom efterhånden bedre med i kampen, og efter 18 minutter førte det til en scoring. Anders Due lagde et fladt indlæg indover, og her kunne Thomas Augustinussen glide bolden i mål til den forventede føring.

Små tyve minutter senere gik det dog galt for AaB. Kasper Bøgelund smed bolden væk, og pludselig var Brønshøjs Anders Steffensen alene med Karim Zaza. Zaza reddede i første omgang, men bolden røg ud til Mads Frost, der smukt lagde bolden i kassen fra en spids vinkel.

Det gav det godt kæmpende Brønshøj-mandskab lidt ekstra luft, men det førte ikke til yderligere scoringer. De fleste af AaBs spillere levede langt fra op til forventningerne i første halvleg, og kun Augustinussen kunne for alvor være sin indsats bekendt. Efter en jævnbyrdig og kedelig første halvleg kunne de to hold gå til pause med 1-1.

Efter pausen blev tilskuerne på Tingbjerg Idrætspark vidner til et fantastisk mål af hjemmeholdets Patrick Tronborg. Efter 57 minutter tordnede han bolden i kassen med en halvflugter fra 25 meters afstand til en højst overraskende 2-1-føring til det undertippede hjemmehold.

Herefter fulgte en meget uinspirerende periode med dårlig, ukonstruktiv fodbold. Brønshøj forsvarede sig naturligvis efter bedste evne, mens AaB lossede den ene planløse høje bold frem ad banen efter den anden. Kønt var det ikke, men i det mindste gav det pote.

Med godt fem minutter igen lykkedes det nemlig AaB at redde lidt af æren. Efter en masse klumpspil fik Ålborgensernes polske lejesvend Marek Saganowski skovlet bolden i kassen til den vigtige 2-2-udligning. Det var Saganowskis første mål for Aab, og det var nok til at sikre, at kampen gik i forlænget spilletid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I forlængelsen fortsatte AaB mod at presse. Brønshøj var kørt trætte, og kun en storspillende Cristian Schäffer i målet holdt hvepsene inde i kampen. Små ti minutter inde i den forlængede spilletid kunne han dog ikke forhindre AaB i at score igen. Efter endnu en gang massivt klumpspil kunne Kasper Risgård fra det lille felt uelegant gøre det til 3-2.

Herefter fulgte flere store AaB-chancer, men det blev ved de 3-2 i en kamp, hvor Brønshøj kæmpede bravt for deres sag. AaBs spillere vil til gengæld nok helst glemme alt om denne kamp, hvor de spillede en omgang dårlig og uinspirerende fodbold.


Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 3. runde

FT

BRØ

2 - 3

AaB

18'
0 1
Thomas Augustinussen
Mål
36'
1 1
Mads Frost
Mål
57'
2 1
Patrick T. Petersen
Mål
85'
2 2
Marek Saganowski
Mål
99'
2 3
Kasper Risgård
Mål
108'
2 3
Newroz Dogan
Rødt kort

50 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce