2022-08-03 14:30:02

Alex Nørlund og co. i pokaltriumf: God stemning

DS-holdet Hedensted sendte Dalum fra 3. division ud af pokalen efter sent mål, og Mathias Kahr Christensen siger til bold.dk, at der var god stemning efter sejren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pokalen - 1. runde

FT

HED

1 - 0

DAL

88'
1 0
Mathias Kahr Christensen
Mål

Tirsdag aften duellerede Hedensted fra Danmarksserien mod Dalum fra 3. division, og kampen skulle helt ud i det 88. minut, før hjemmeholdets fans kunne bryde ud i jubel. 

Hedensted, der har Alex Nørlund som sportschef, fik nemlig sendt kuglen ind over stregen, og det var nok til at sende det fynske divisionshold ud af pokalen. 

Mathias Kahr Christensen, der havde en hovedrolle i målet, siger til bold.dk, at smilene var store efter den sene sejr. 

- Den var naturligvis god. Vi vidste godt, at Dalum har fået et helt eller halvt nyt hold, og vi vidste godt, at vi så ret gode ud og havde en rimelig chance for at tage den. 

- Det er altid sjovt at gå videre i pokalturneringen. Nu kan man vente på, hvem der kommer op af bowlen næste gang. Vi går meget op i at gøre det så godt som muligt i pokalturneringen, så der var god stemning, siger Mathias Kahr Christensen til bold.dk, der tilføjer, at Hedensted endda manglede tre-fire stamspillere. 

Hedensted er beliggende tæt på Vejle, og derfor er flere i truppen begyndt at drømme om Vejle som næste modstander i pokalen, men Hedensted-klubmanden vil gerne trække en mindre modstander.

- De fleste begynder at snakke om Vejle og de der hold, som man kan trække, men personligt vil jeg gerne så langt som muligt, inden man begynder at trække de store hold. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er sjovere at trække de store hold i en ottendedelsfinale end nu, fordi oplevelsen bliver den samme, men så er man det længere. Man vil måske gerne have et par runder mere med lidt lodtræningsheld, og så kan man altid møde et godt hold senere hen. 

Fejret med sodavand og kage

32-årige Christensen, der både kan spille i forsvaret og på midtbanen, siger, at det giver en tro på, at Hedensted har gang i noget rigtigt, når klubben kan slå et divisionshold ud af pokalen. 

Hedensted-spilleren mener, at holdet satte sig ekstra op til opgøret, og en stor triumf skal naturligvis fejres. Det blev med lidt sødt i ganen.

- Jeg tror, at det blev fejret med en sodavand, og så havde vores assistenttræner (Johnny Jungqvist, red.) fødselsdag, så han havde kage med. Det er altid dejligt. Ellers fokuserer vi mest på turneringen, der starter i weekenden. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er vores primære fokus, selvom vi går meget op i pokalturneringen. Hvis vi skal spille med i den sjove ende, så skal fokusset også være på kampen i weekenden, siger Mathias Kahr Christensen til bold.dk. 

Nu skal Hedensted vente i spænding på, hvem der bliver trukket op som modstander i anden runde. 

Hedensted skal møde Marienlyst i den første kamp i Danmarksserien Pulje 3 lørdag 6. august.

Pokalen - 1. runde

FT

HED

1 - 0

DAL

88'
1 0
Mathias Kahr Christensen
Mål

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0