2022-06-16 09:05:01

Brønshøj-chef storroser keeper: Fantastisk

Frederik Rej-Rosenqvist blev helten for Brønshøj i pokalopgøret mod AB Tårnby. Cheftræner Thomas Westh Hansen siger til bold.dk, at han leverede fantastisk.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 27. runde

FT

BRØ

2 - 1

ISH

Tårnby Stadion (bold.dk): Der var drama til det sidste, da AB Tårnby og Brønshøj duellerede mod hinanden i den fjerde og sidste kvalifikationsrunde af Sydbank Pokalen 2022/2023 onsdag aften. 

Duellen blev afgjort efter en straffesparkskonkurrence, og her kom 22-årige Frederik Rej-Rosenqvist i centrum. 

Han snuppede nemlig to af AB Tårnbys straffespark og sendte Brønshøj i glædesrus med en samlet 5-3-sejr efter 1-1 i ordinær spilletid. 

Brønshøj-cheftræner Thomas Westh Hansen siger til bold.dk, at keeperen leverede en fremragende præstation, og de to redninger var fantastiske. 

- AB Tårnby havde nogle rimelig store chancer og var bedst i første halvleg, men vi havde gode muligheder, som vi godt kunne score på, men jeg er fint nok tilfreds med, at vi kom ned med 0-0 til pausen. I anden halvleg var vi bedre med og fik lavet et godt mål, men vi fik faktisk en mavepuster af, at de scorede så sent i kampen, da der manglede fem minutter. 

- Jeg tænkte: ’Uha’, fordi vi var klar over, at der var nogle spillere, som ikke var med, og der var nogle, der ikke havde spillet så meget, men de leverede, hvad de kunne. 

- I den forlængede føler jeg, at vi havde kontrol på det tidspunkt. Jeg er glad for, at vi ikke skal spille med de her ti minutters udvisninger længere. Man kan selvfølgelig sige, at de havde flere end os, men jeg er glad. Vi kommer fra en situation, hvor vi har haft et svært år, og nu er vi gået videre mod dem, der lige er rykket op. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Sydbank Pokalen -Brønshøj-chef storroser keeper: Fantastisk
Foto: Brønshøj

- Vores målmand (Frederik Rej-Rosenqvist, red).) var også god. Han reddede os nogle gange og tog to fantastiske straffespark. Det var virkelig godt reddet. Han skal have kæmpe cadeau. Det er de overordnede ting, som jeg tænker om kampen, siger Thomas Westh Hansen til bold.dk. 

Cheftræneren fortæller ligeledes, at keeperen tog mange gode beslutninger i opgøret. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg synes, at han var stærk både i sin indgriben og beslutninger. Det er også noget, som han arbejder på, så han kandiderer da stærkt til at være ’Man of the Match’.

Betyder rigtig meget

Nu står Brønshøj i første runde af hovedturneringen, og det glæder Brønshøj-cheftræneren efter en hård sæson i Danmarksserien. Hvepsene indtager sjettepladsen i Danmarksserien Pulje 1. 

- Det betyder rigtig meget. Vi har også fået nogle spillere klar sent på året, som, vi havde håbet, kunne have spillet mere, så vi er stærkere nu, end da vi startede. Det gav os også noget momentum, at vi kom med fem sejre ind til den her kamp mod et fysisk rigtig stærkt hold en onsdag aften, så jeg tror, at det giver meget, siger Thomas Westh Hansen til bold.dk. 

Brønshøj runder sæsonen af mod Ishøj, der er rykket op i 3. division, lørdag 18. juni. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 27. runde

FT

BRØ

2 - 1

ISH

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce