2022-06-15 10:30:02

Brønshøj-profil tror på det: Serie 3 kan slå DS

Brønshøj skal en tur til Tårnby for at møde AB Tårnby i pokalen. Brønshøj-profilen Martin Jensen siger til bold.dk, at han tror, at holdet kan levere overraskelsen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 27. runde

FT

BRØ

2 - 1

ISH

Onsdag aften er der pokaldyst på menuen, når Brønshøj skal en tur til AB Tårnby i fjerde og sidste kvalifikationsrunde til hovedturneringen af Sydbank Pokalen 2022/2023. 

Brønshøj har tidligere i turneringen gjort det af med Frederiksholm Sydhavnen fra Serie 1, men nu venter AB Tårnby, der netop er rykket op i 3. division. 

Brønshøj-profilen Martin Jensen siger til bold.dk, at han tror, at mandskabet kan overraske i opgøret. Pokalkampe har deres eget liv, hvor man ofte ser de undertippede hold tage fusen på favoritterne, fortæller offensivspilleren.

- Vi skal køre videre på det momentum, som vi har bygget op i de seneste par kampe. Vi har været rimelig godt kørende, og her i den seneste weekend vandt vi 8-1. Vi er ved at finde noget struktur i vores spil. Hvis det fortsætter, byder vi dem i hvert fald op til dans. Hvem der så trækker det længste strå, må tiden vise, siger Martin Jensen til bold.dk og tilføjer:

- Det handler også om, hvem der brænder mest for det. Sæsonen har været lang, og de her pokalkampe lever bare deres eget liv. Så ser man tit, at et Serie 3-hold slår et Danmarksserie-hold og sådan noget. 

- Det er bare en spændende og fed turnering, der gør, at der kan ske overraskelser hele tiden. Så stor overraskelse vil det ikke være, hvis vi vinder, da vi ligger i Danmarksserien. Det er en meget lige og seværdig kamp. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Sydbank Pokalen -Brønshøj-profil tror på det: Serie 3 kan slå DS
Foto: Brønshøj

Jensen glæder sig til at møde et hold af AB Tårnbys kaliber.

- Det er fint, at vi møder et hold, der allerede er rykket op, da det er et hold, som vi gerne vil måle os med. Nu ligger vi trods alt i den anden ende i den her sæson, så det er fint, at man kommer til at møde et af de hold, der er rykket op. Det er forhåbentlig der, hvor vi står i næste sæson. Hvis vi vil spille med i den sjove ende, så skal man kunne spille op med sådan et hold. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvordan ser du jeres chance?

- Det er det, som er sjovt med pokalkampe. De er jo rykket op, og så er de favoritter, men det er en pokalkamp, og der sker tit overraskelser. Det er det, som er så fedt ved den turnering, så jeg vil sige, at vi selvfølgelig har muligheder for at vinde den kamp, som AB Tårnby også har det, men jeg vil sige, at de er favoritter, siger Martin Jensen til bold.dk og tilføjer, at han håber på at se mange Brønshøj-fans på lægterne på Tårnby Stadion. 

35-årige Martin Jensen har en lang karriere i de danske divisioner bag sig, da han kan skrive hele 96 NordicBet Liga-kampe på CV’et. Han har en fortid i Fremad Amager, HB Køge, Rishøj, Slagelse og Ringsted. Offensivspilleren skiftede til Brønshøj i januar 2022. 

bold.dk kommer til at være på plads på Tårnby Stadion for at dække pokalopgøret, og du kan læse om opgøret efter slutfløjt. Der er kampstart klokken 19.

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 27. runde

FT

BRØ

2 - 1

ISH

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce