2022-08-25 16:21:40

Efter Jammerbugt-konkurs: Serie 3-hold får ny chance i Pokalen

Klitmøller IF fra Serie 3 er tilbage i pokalturneringen, efter Jammerbugt er blevet erklæret konkurs. De træder derfor ind i anden runde, hvor de møder Sædding G/IF.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 2. runde

FT

KLI

0 - 1

SGI

I Serie 3-klubben Klitmøller IF har det været en god torsdag, da drømmen om et europæisk eventyr blev vækket til live, selv om de røg ud af Pokalen i første runde.

Divisionsforeningen har nemlig meddelt, at efter Jammerbugt er blevet udelukket fra alle turneringer, så vil Klitmøller IF tage deres plads i anden runde, og derfor er det dem, som Sædding G/IF skal op imod.

Det var dog ikke planen, da Divisionsforeningen i første omgang var hurtigt ude og sende Sædding videre i turneringen uden kamp, og det undskylder turneringschef Peter Ebbesen nu for.

Artiklen fortsætter efter billedet

Pokalen -Efter Jammerbugt-konkurs: Serie 3-hold får ny chance i Pokalen
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- Jeg beklager, at en forkert regelfortolkning fra min side i første omgang førte til en forkert konklusion i forhold til de konsekvenser, der opstår i pokalen, når et hold i turneringen erklæres konkurs. 

- Når der er en ledig plads i pokalen på tidspunktet for et konkursdekret, kan en ellers tabende klub genindtræde i stedet for den klub, de har tabt til, i tilfælde af den klubs konkurs. 

- Det følger af §8.1 i propositionerne for pokalen, og på det område adskiller konsekvenserne i Pokalen sig fra de tilsvarende konsekvenser i turneringsfodbolden, hvor alle resultater før konkursdekretet fastholdes, udtaler Turneringschef Peter Ebbesen ifølge Pokalens Facebook.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - 2. runde

FT

KLI

0 - 1

SGI

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0